ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Σ.Α. ΑΜΑΡΙ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

O υποψήφιος δήμαρχος Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς του δήμου Τυρνάβου είχε συνάντηση με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αμάρι, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του συνομίλησε με τον
Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου Κωνσταντίνο Πετμεζά, τον Αντιπρόεδρο – δημοτικό σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο με τον συνδυασμό της παράταξης «Η πόλη που  θέλουμε» – Θανάση Αβδουλά και άλλα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο της περιοχής καθώς και οι περαιτέρω πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν, σε συνέργεια με τον δήμο, προκειμένου να
στηριχθεί και να αναβαθμιστεί η εμπορική κίνηση αλλά και τα προϊόντα της περιοχής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε κατά την διάρκεια της συνάντησης πως «είναι υποχρέωση του δήμου να στέκεται αρωγός στον εμπορικό κόσμο του δήμου και να εξαντλεί κάθε προσπάθεια στήριξής του».

Ειδικότερα υπογράμμισε μεταξύ των προτεραιοτήτων του
συνδυασμού του, εφόσον οι πολίτες του δήμου του εμπιστευθούν με την ψήφο τους την ευθύνη του δημάρχου, θα είναι η εξωστρέφεια της τοπικής εμπορικής δραστηριότητας και η προώθησή της μέσω προγραμμάτων δημοσιότητας των προϊόντων της περιοχής αλλά και
μέσω δράσεων – όπως συγκεκριμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις όπου η τοπική παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο – οι οποίες θα ενισχύουν την τοπική αγορά.

Ακόμη ο υποψήφιος δήμαρχος συνέδεσε την προβολή των τοπικών προϊόντων και
της ποιότητάς τους με την αξιοποίησή τους, σε μεγαλύτερο βαθμό, και από την τοπική επιχειρηματικότητα.

Καταλήγοντας ο κ. Αμάρι κάλεσε τον εμπορικό κόσμο του δήμου να σταθεί το πλευρό εκείνων που «με όραμα, σχέδιο και στενή συνεργασία μπορούν να κάνουν περισσότερα. Επειδή αυτό απαιτούν οι νέες συνθήκες και στον τόπο μας. Γιατί μόνο έτσι ο δήμος μας μπορεί να γίνει αυτός που θέλουμε και δικαιούμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ