ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος έστειλε μήνυμα από τη Νέα Λεύκη και τις Νέες Καρυές

Στη Νέα Λεύκη και στις Νέες Καρυές συνέχισε τις συγκεντρώσεις – ενημερώσεις ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Σε αυτές είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους κατοίκους των κοινοτήτων για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο ύστερα από την πλημμύρα των αρχών του μήνα. Αναφέρθηκε στις καταστροφές που υπέστησαν τα χωρία ειδικότερα τα παρακάρλια, στις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι πληγέντες από τη θεομηνία ώστε να αποζημιωθούν από την πολιτεία αλλά και στη συνδρομή του Δήμου Κιλελέρ ο οποίος με μηχανήματα έργου προσπαθεί σε καθημερινή βάση να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του ακραίου καιρικού φαινομένου.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Πάνω 100 μηχανήματα έργου (γκρέιντερ, μπουλντόζες, φορτηγά, φορτωτές, αντλίες, αποφρακτικά, σπαστήρες ογκοδών υλικών, τσάπες κ.λπ.) επιχειρούν στο Δήμο Κιλελέρ για να αντιμετωπίσουν τις καταστροφές που επέφερε στα χωριά η πλημμύρα των προηγούμενων ημερών.

Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες του ακραίου φαινομένου που έπληξε την περιοχή μας. Αποκαθιστούμε γέφυρες που έπαθαν ζημιές, συνδετήριους δρόμους μεταξύ των οικισμών και με τα εθνικά δίκτυα, δρόμους που οδηγούν σε επιχειρήσεις, ποιμνιοστάσια και αγροτικές εκμεταλλεύσεις, εσωτερικούς και αγροτικούς δρόμους, διευθετούμε τις κοίτες των ρεμάτων και προσπαθούμε με κάθε μέσο να επαναφέρουμε στην κανονικότητα τον Δήμο μας. Ευχαριστώ όλους όσοι συνδράμουν σε αυτή μας την προσπάθεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τονίζοντας ότι «Η ψήφος κάθε δημότισσας και κάθε δημότη στο συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» μας δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουμε αταλάντευτοι το δημιουργικό μας έργο που ξεκινήσαμε το 2014. Κάθε ψήφος σημαίνει περισσότερα έργα ουσίας, ισχυρότερη κοινωνική πολιτική», υπογράμμισε ο κ. Νασιακόπουλος

«Το πρόγραμμά μας για τη Νέα Λεύκη και τις Νέες Καρυές της νέας εποχής είναι συγκεκριμένο και κοστολογημένο και απαντά στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, μαζί με τις οποίες άλλωστε το σχεδιάσαμε, είναι οραματικό και ταυτόχρονα απολύτως ρεαλιστικό», επισήμανε ο κ. Θανάσης Νασιακόπουλος.

«Το μεγάλο έργο μας στις δύο προηγούμενες θητείες μας αποτελεί το εχέγγυο ότι και στην τρίτη θητεία μας πρόκειται να κάνουμε ακόμη περισσότερα απ’ όσα λέμε», τόνισε με έμφαση.
Ειδική αναφορά έκανε στο μεγάλο έργο της Αγροτικής οδοποιίας. Ένα έργο πνοής συνολικού προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωση του θα αλλάξει την εικόνα ολόκληρου του Δήμου Κιλελέρ.

Στη Νέα Λεύκη ανέφερε ότι έχει δρομολογηθεί η διαδικασία κατασκευής λιμνοδεξαμενής 400 περίπου στρεμμάτων η οποία θα συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση των αρδευτικών αναγκών της ευρύτερης περιοχής. Αναφέρθηκε επίσης στη βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας και στις δύο κοινότητες και στις Νέες Καρυές στην αναμόρφωση σημαντικού τμήματος των πεζοδρομίων εντός του οικισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ