ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

«Έχουμε το σχέδιο να αντιμετωπίσουμε τη μεγαλύτερη πρόκληση της Λάρισας», υποστηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος που συναντήθηκε με τον υφυπουργό Υγείας 

Στον κομβικό ρόλο του Υπουργείου Υγείας, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφικής θεομηνίες στη Λάρισα, αλλά και τη Θεσσαλία αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, στη συνάντησή του με τον υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.
«Η Λάρισα και η Θεσσαλία βρίσκονται αντιμέτωπες με τη μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων δεκαετιών: τη διαχείριση των επιπτώσεων της καταστροφικής πλημμύρας στην υγεία των πολιτών. Η συνεργασία και οι συνέργειες Δήμου και Πολιτείας, σε αυτό το επίπεδο, είναι κομβικής σημασίας», τόνισε ο κ.Μαμάκος.
Στη συνάντηση των δύο ανδρών βρέθηκαν επί τάπητος η υγειονομική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή, οι έλεγχοι που διενεργούνται στη Λάρισα και οι διαδικασίες υγειονομικής επιτήρησης που είναι σε εξέλιξη, καθώς και οι δράσεις και πρωτοβουλίες για την επόμενη μέρα.
«Μεταφέραμε στον υφυπουργό την εικόνα που επικρατεί στις συνοικίες και τα χωριά του Δήμου Λαρισαίων που επλήγησαν από την καταστροφική θεομηνία, ζητήσαμε και λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι οι ενέργειες του Υπουργείου θα είναι συνεχείς, αδιάκοπες και επίμονες, για τη διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας.
Έχουμε το σχέδιο, έχουμε και την ομάδα για να αντιμετωπίσουμε και αυτή την πρόκληση, για την αναδιάταξη των υπηρεσιών Φροντίδας και Υγείας του Δήμου προς τους πολίτες, για την κοινωνική ευημερία όλων των πολιτών», υπογραμμίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ