ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΚΡΑΝΝΩΝΑ, ΚΙΛΕΛΕΡ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Την Πέμπτη, 21/9 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο Νίκαιας, σύσκεψη των υποψηφίων και φίλων της Λαϊκής Συσπείρωσης των δημοτικών ενοτήτων Νίκαιας, Κραννώνα και Κιλελέρ, ενόψει των προσεχών Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.

Αρχικά, εκφράστηκε η θλίψη και η οργή για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα που συντελέστηκε αυτές τις μέρες στη Θεσσαλία, με νεκρούς, αγνοούμενους, κατεστραμμένες υποδομές, σπίτια, επιχειρήσεις, πνιγμένα ζώα, πλημμυρισμένες κτηνοτροφικές μονάδες και δεκάδες χιλιάδες στρέμματα με καλλιέργειες θαμμένα στη λάσπη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Σταμουλάκης καυτηρίασε την διοίκηση της απερχόμενης δημοτικής αρχής, λέγοντας ότι κινήθηκε στις κατευθύνσεις της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξυπηρετώντας συμφέροντα επιχειρηματιών της περιοχής.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για την προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος απέναντι σε φυσικές καταστροφές, για τον πολιτισμό, για την παιδεία, για την υγεία και για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Τέλος, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού για τις δημοτικές ενότητες Νίκαιας, Κραννώνα και Κιλελέρ και ακολούθησε συζήτηση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κιλελέρ απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους, στους αυτοαπασχολούμενους, στους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, στους συνταξιούχους, στους ανέργους, στις νέες και νέους να ψηφίσουν με γνώμονα τα πραγματικά τους συμφέροντα και να ενισχύσουν αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης τόσο στο Δήμο όσο και στην Περιφέρεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ