ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ…

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Παρέμβασης Εκπαιδευτικών Λάρισας

Με ένα μήνυμα στο 112 η κυβέρνηση ενημέρωσε για μια ακόμα φορά τους πολίτες αυτής της χώρας πως δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια κανενός και πουθενά. Ενώ επί δυο εβδομάδες προσπαθούσαν να κρύψουν το χάος που επικρατεί στην Θεσσαλία με επικοινωνιακές φιέστες, ήρθε μια νέα βροχόπτωση (άραγε θα της δώσουν κάποιο όνομα όπως συνηθίζουν τελευταία; ) για να αποκαλύψει αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε…… πως τίποτα δεν λειτουργεί όσον αφορά τα δημόσια αγαθά.

Καλλιεργούσαν την εντύπωση πως το κράτος έχει επιληφθεί των προβλημάτων και πως όλα βαίνουν προς μια κανονικότητα, για να έρθει τελικά η πραγματικότητα να διαλύσει κάθε επικοινωνιακή φούσκα.

Η αδιαφορία τους για τους πολίτες αυτής της χώρας είναι τόση που έφτασαν να εμπαίζουν ακόμα και τους μαθητές και τους γονείς τους. Επειδή δεν μπορούν να εγγυηθούν το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, διότι δύο βδομάδες ασχολούνται με φιέστες και εκλογές, ζητάνε να γίνει με τηλεκπαίδευση ο αγιασμός και να ξεκινήσουν ηλεκτρονικά μαθήματα, όταν ισχύουν τα παρακάτω :

α) Ένα ποσοστό μαθητών δεν έχει σπίτι.

β) Η Α΄ και η Β΄ τάξη Γυμνασίου δεν έχουν καν κωδικούς για την πλατφόρμα.

γ) Δεν έχουν δοθεί βιβλία στους μαθητές.

δ) Οι μαθητές δεν γνωρίζουν σε ποιο τμήμα ανήκουν.

ε) Πολλά παιδιά δεν έχουν σύνδεση ή εξοπλισμό για να συμμετάσχουν.

Αν, κύριοι της κυβέρνησης και του υπουργείου, έχετε ίχνος σοβαρότητας πείτε την αλήθεια στους γονείς και τους μαθητές και αφήστε τις επικοινωνιακές ανοησίες. Καλείτε να ξεκινήσει τηλεκπαίδευση στη βάση του «όποιος μπορεί» κατά το «πάμε και όπου βγει».

Είναι φανερό πως σας ενδιαφέρει απλώς να δηλώσετε, όπως η προηγούμενη ανεκδιήγητη Υπουργός Παιδείας, ότι έγιναν μαθήματα και συμμετείχαν πολλά παιδιά !!! Σας είναι αδιάφορο τι θα γίνει πραγματικά και το γνωρίζουμε όλοι. Καλούμε το σωματείο να καταγγείλει αυτό τον εμπαιγμό εδώ και τώρα και να προχωρήσει σε Γενική Συνέλευση.

Τέρμα πια στην κοροϊδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ