ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος μίλησε σε μεγαλειώδη συγκέντρωση στη Νίκαια

«Βιώνουμε απίστευτα δύσκολες συνθήκες, δίνουμε καθημερινά τη μάχη για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της καταστροφικής πλημμύρας. Καταφέραμε να μείνουμε όρθιοι χωρίς καμία απώλεια σε ανθρώπινη ζωή» ανέφερε μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ», ενώπιον πολυπληθούς κοινού, ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος Θανάσης Νασιακόπουλος.

«Παρόλα αυτά, μέσα σε αυτές τις συνθήκες είμαστε αναγκασμένοι ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας για όσα πράξαμε στη διάρκεια της θητείας μας αλλά και για όσα προγραμματίζουμε να κάνουμε για το Δήμο την επόμενη τετραετία» τόνισε με έμφαση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε διεξοδικά στα όσα διαδραματίστηκαν τις ημέρες που το ακραίο καιρικό φαινόμενο έπληξε και το δήμο Κιλελέρ και δήλωσε την ικανοποίησή του που όλοι συντονισμένα εργάστηκαν με στόχο να αποκαταστήσουν άμεσα την επικοινωνία με τα χωριά του Δήμου και να περιορίσουν, όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατόν τις επιπτώσεις της πλημμύρας στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Κάνοντας παρακάτω απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων του Δήμου, στο νοικοκύρεμα των οικονομικών και στη σωστή διαχείριση τους, στον προγραμματισμό των νέων έργων, στα αρδευτικά έργα αλλά και στις παρεμβάσεις που έγιναν στον τομέα της ύδρευσης οι οποίες έλυσαν οριστικά το πρόβλημα του νερού σε όλα τα χωριά του Δήμου. Διεξοδικά αναφέρθηκε στο έργο της αγροτικής οδοποιίας, ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα αλλάξει την εικόνα του Δήμου.

Κλείνοντας την ομιλία του παρουσίασε το όραμα για τη νέα θητεία, δήλωσε βαθύτατα συγκινημένος γιατί μεγάλη συγκέντρωση τονίζοντας ότι από τη μαζική συμμετοχή του κόσμου παίρνει κουράγιο και δύναμη και εξέφρασε την αισιόδοξη πρόβλεψη ότι το «Νέο Κιλελέρ» θα είναι ο νικητής το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου. Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασε στους 182 υποψηφίους του συνδυασμού του και κατέληξε την ομιλία λέγοντας «μαζί ξεκινήσαμε το 2014 μαζί συνεχίζουμε, κάνουμε έργο το όραμά μας!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ