ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ

Με μια μεγάλη συγκέντρωση στην τοπική κοινότητα Ανατολής του Δήμου Αγιάς συνέχισε το πρόγραμμα των περιοδειών του ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ Δήμαρχος Αγιάς και εκ νέου υποψήφιος Αντώνης Γκουντάρας.

Οι κάτοικοι της Ανατολής υποδέχθηκαν τον υποψήφιο δήμαρχο με μαζική συμμετοχή και επιβεβαίωσαν το κλίμα νίκης του συνδυασμού που καταγράφεται στο σύνολο των τοπικών κοινοτήτων.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο Αντώνης Γκουντάρας παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του, τονίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί ένας πραγματικός καταιγισμός έργων και παρεμβάσεων σε όλο το μήκος και το πλάτος του Δήμου με στόχο να αξιοποιηθεί κάθε εργαλείο για την ανάπτυξη της περιοχής, να βελτιωθεί το οικονομικό κλίμα και να μεγιστοποιηθούν οι δυνατότητες των κατοίκων να προκόψουν στον τόπο τους.

«Το έργο αυτό θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερο ρυθμό και η πορεία αυτή προς το μέλλον θα σφραγιστεί στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου» είπε χαρακτηριστικά ο Αντ. Γκουντάρας εν μέσω χειροκροτημάτων.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ

Σε γιορτή μετέτρεψαν οι κάτοικοι του Μεταξοχωρίου την προεκλογική συγκέντρωση του επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα με μια πολυπληθή συγκέντρωση γεμάτη παλμό και μηνύματα νίκης.
Ο Δήμαρχος Αγιάς και εκ νέου υποψήφιος  μιλώντας στους κατοίκους της ιστορικής τοπικής κοινότητας, αναφέρθηκε στο τεράστιο πολιτιστικό και ιστορικό φορτίο της περιοχής και τους ανθρώπους του που σφυρηλάτησαν τη φυσιογνωμία του τόπου. «Είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτή τη διαδρομή, σ’ αυτό το ωραίο ταξίδι, σ΄ αυτό το δεσμό που οδηγεί στο μέλλον» είπε ο Δήμαρχος και έστειλε μήνυμα νίκης για τις κάλπες της 8ης Οκτώβρη.
Ο Αντώνης Γκουντάρας συνεχίζει τις περιοδείες του σ’ όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Αγιάς, συναντώντας ενθουσιώδες κλίμα και πολυπληθείς συγκεντρώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ