Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ

Συναντήσεις με ΕΣΠΕΘ και Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος προς τους στρατιώτες που συνδράμουν όλες αυτές τις ημέρες στην απομάκρυνση των κατεστραμμένων αντικειμένων στη Λάρισα και στα χωριά του Δήμου.

«Ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη η συμβολή των στρατιωτών μας στη διάσωση των συμπολιτών μας σε όλη τη Θεσσαλία, που βρέθηκαν να παλεύουν με τις πλημμύρες της καταστροφικής θεομηνίας. Η συνδρομή σας, όμως, δεν σταματά εδώ, καθώς συνεχίζετε να προσφέρετε στο έργο της απομάκρυνσης των κατεστραμμένων αντικειμένων, από τις συνοικίες και τα χωριά της Λάρισας, μέρα και νύχτα. Μόνον ένα μεγάλο “ευχαριστώ” έχουμε να πούμε», τονίζει ο κ.Μαμάκος.

Το θέμα της ενεργοποίησης και συμμετοχής των στρατιωτών για την αντιμετώπιση των κρίσεων και των συνεπειών της καταστροφικής θεομηνίας σε Λάρισα και Θεσσαλία βρέθηκε επί τάπητος και στην πρόσφατη συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, με τη διοίκηση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), αλλά και τη σημερινή συνάντηση με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Λάρισας.

Στη συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΣΠΕΘ, συζητήθηκαν και θέματα ευρύτερης συνεργασίας της Ένωσης με τον Δήμο Λαρισαίων, που αφορούν τόσο σε συνέργειες για δενδροφυτεύσεις ή άλλες δράσεις του δήμου, όσο και για τη διοργάνωση του διοικητικού συνεδρίου του φορέα στη Λάρισα.

Να σημειωθεί ότι από την πλευρά της ΕΣΠΕΘ, στη συνάντηση με τον κ.Μαμάκο ήταν ο πρόεδρος, Χρήστος Καρανάσιος, ο αντιπρόεδρος, Λεωνίδας Κολονιώτης, ο αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού, Αντώνιος Στεργιούλας, ο γενικός γραμματέας, Κωνσταντίνος Γώγος, ο αναπλ.γ.γ. Γεώργιος Γίτσας, ο ταμίας Δημήτριος Κυρίτσης -που είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λάρισα που μας αξίζει!» και το μέλος, υπεύθυνος θεμάτων ΕΠΟΠ και Ισότητας, Φώτιος Αθανασόπουλος.

Από τη «Λάρισα που μας αξίζει!», στη συνάντηση μετείχαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού.

Στη συνάντηση με την Ένωση Αποστράτων, παρόντες ήταν ο πρόεδρος Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Στέφος, ο γραμματέας Σωτήριος Ζιώγας, τα μέλη του Δ.Σ. Γεώργιος Ζιώγας και Κωνσταντίνος Μελαχροινός, καθώς και πολλά μέλη της Ένωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ