ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΣΟΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ΣΤΟ 2ο Δ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Κυριολεκτικά στα κάρβουνα είναι γονείς μαθητών και εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου εξαιτίας ενός μισογκρεμισμένου ντουβαριού που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του σχολείου, αφού μετά από τις δυνατές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών υπάρχει κίνδυνος να γκρεμιστεί την ώρα που στο χώρο θα βρίσκονται μικροί μαθητές με κίνδυνο να τραυματιστούν.

«Δεν είναι δυνατόν μα παίζουμε με την ασφάλεια των παιδιών αφού ανά πάσα στιγμή το ντουβάρι μπορεί να πέσει και αν βρίσκονται στο σημείο παιδιά να τραυματιστούν», σημειώνει γονέας που σημειώνει ότι οι δάσκαλοι βρίσκονται επί ποδός για να αποτρέψουν τα παιδιά να πάνε στο σημείο αλλά όπως λέει το κακό δεν αργεί γίνει.

Περίοικοι σημειώνουν ότι το έργο της κατεδάφισης σταμάτησε ύστερα από παράπονα συγκεκριμένου ατόμου και τώρα υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει το πλίνθινο μισογκρεμισμένο ντουβάρι.

Γονείς, και περίοικοι καλούν το δήμο να ολοκληρώσει άμεσα την κατεδάφιση για να μπορέσει επιτέλους να κατασκευαστεί το στέγαστρο όπως έχει προγραμματιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ