ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ Ο ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΤΟΥ κ. ΜΑΜΑΚΟΥ

Δείτε την ανακοίνωση της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» για τις δαπάνες της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου

«Ο πακτωλός των χρημάτων που δαπανά η παράταξη του κ. Μαμάκου για την προεκλογική εκστρατεία έχει κάνει αίσθηση σε πολλούς Λαρισαίους. Πληθώρα έντυπων και ηλεκτρονικών διαφημίσεων , διανομή πολυσέλιδων φυλλαδίων, άπλετος τηλεοπτικός χρόνος σε εκπομπές τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας και εσχάτως προεκλογικά περίπτερα της παράταξης του σε διάφορα σημεία στην πόλη της Λάρισας.

Εκλογικά περίπτερα που στήθηκαν με τη συνδρομή κομμάτων (είχαν μάλιστα και τα διακριτικά τους μέχρι χθες) για να μας πείσουν σχετικά με τον ακομμάτιστο χαρακτήρα των αυτοδιοικητικών εκλογών και των παρατάξεων που στηρίζουν. Η Συμπαράταξη συνειδητά επέλεξε να περιορίσει στο ελάχιστο τα έντυπα προεκλογικά φυλλάδια, αφού το προεκλογικό μας πρόγραμμα μας βρίσκεται στην ιστοσελίδα simparataksi.gr.

Αλήθεια, μια τόσο πολυέξοδη καμπάνια, μένει στα πλαίσια των περιορισμών για τις εκλογικές δαπάνες; Βέβαια η Συμπαράταξη δεν προτίθεται να προσφύγει στις αρμόδιες επιτροπές εκλογικών δαπανών και παραβάσεων, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι εκλογές κερδίζονται στην κάλπη, με τη στήριξη των πολιτών και όχι των επιτροπών.

Οφείλουμε ωστόσο να ενημερώσουμε τους πολίτες ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής. Αναμέτρηση στην οποία η Συμπαράταξη δίνει τον δικό της αγώνα, δίπλα στους πολίτες και κυρίως ως μια γνήσια αυτοδιοικητική δύναμη, πέρα από τα όρια των κομμάτων και με ένα πραγματικά αυτοδιοικητικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που εκφράζει όλες τις κοινωνικές τάσεις και όλες τις πολιτικές αντιλήψεις. Απέναντι σ’ ένα κομματικό ψηφοδέλτιο που δαπανά πόρους και κινητοποιεί κομματικούς μηχανισμούς για να «καταλάβει» το Δήμο της Λάρισας.

Οι Λαρισαίοι βλέπουν, κρίνουν και θα αποφασίσουν την Κυριακή!»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ