Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ

«Να γίνει η οργή, δύναμη λαού, “Λαϊκή Συσπείρωση” ψηφίζουμε παντού». Αυτό το μήνυμα έστειλε η μαζική και μαχητική συγκέντρωση της ΚΟ Λάρισας του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι, μικροί έμποροι και επαγγελματίες, αγρότες, νέοι, έκαναν ξεκάθαρο ότι τις λίγες μέρες που απομένουν, δεν θα αφήσουν ούτε λεπτό να πάει χαμένο.

Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα φτάσει σε κάθε λαϊκό σπίτι, ώστε κάθε λαϊκός άνθρωπος που βλέπει πως «δεν πάει άλλο» με την εγκληματική πολιτική όλων των κυβερνήσεων και των εκλεκτών τους σε δήμους και Περιφέρειες, να κάνει το βήμα. Να ενισχύσει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δήμους και Περιφέρειες, ώστε να έχει ο λαός περισσότερα στηρίγματα στην πάλη του την επόμενη μέρα.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Χαιρετισμό απηύθυνε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τονίζοντας ότι υπάρχει επιλογή για το λαό, είναι τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», είναι η συμπόρευση με το ΚΚΕ σε όλες τις μάχες και στις εκλογές. (Διαβάστε αναλυτικά)

Η οργή και η αγανάκτηση να γίνουν ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» υπογράμμισε ο Τ. Τσιαπλές. (Διαβάστε αναλυτικά)

Ο Π. Κρίκης σημείωσε ότι πρέπει να πάμε αλλιώς, κόντρα στην «αυτοδυναμία» της εγκληματικής πολιτικής. (Διαβάστε αναλυτικά)

Παρευρέθηκαν η Μαρία Γαβαλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας και τα μέλη της ΚΕ Ρίζος Μαρούδας και Ελισαίος Βαγενάς.

Επίσης, παραβρέθηκαν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους δήμους του νομού Λάρισας: ο Δημήτρης Αβρανάς στον δήμο Ελασσόνας, ο Στέλιος Τσικριτσής στον δήμο Τυρνάβου, ο Αποστόλης Αναγνώστου στον δήμο Φαρσάλων, η Μαρία Κωστή στον δήμο Τεμπών, ο Θανάσης Παπαποστόλου στον δήμο Αγιάς και ο Βασίλης Σταμουλάκης στον δήμο Κιλελέρ.

Κείμενο – φωτο: 902.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ