ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

ΓΡΑΦΕΙ Η ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΚΟΥΤΑΛΟΥ υποψήφια δημοτική σύμβουλος δήμου Τυρνάβου

Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Στέλιου Τσικριτση.

Είμαι μόνιμη κάτοικος του Δήμου Τυρναβου, απόφοιτος του Χαροκοποιου Πανεπιστήμιου Αθηνών, εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας, μουσικός, μέλος της Φιλαρμονικής Δήμου Τυρνάβου, μέλος της γυναικείας χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών, με έντονη συνδικαλιστικη δράση στο χώρο της εκπαίδευσης και ενεργό μέλος του Δ. Σ. του Συλλόγου Γυναικών.

Η πολυετής εμπειρία μου ως εκπαιδευτικός και η καθημερινή μου συναναστροφή με νέους ανθρώπους ήταν το εφαλτήριο για να ενδιαφερθώ για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους και την ευημερία των ατόμων και των οικογενειών τους γενικότερα.

Η συμμετοχή μου με τη Φιλαρμονική Δήμου Τύρναβου σε πολιτιστικές διοργανώσεις μεγάλης καλλιτεχνικής εμβέλειας, αλλά και η ενασχόληση μου με άλλους συλλόγους με έκαναν να επιθυμώ ένα υψηλό επίπεδο πολιτισμού για τον τόπο μου και να οραματιστώ έναν Τύρναβο-κοιτίδα πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση και διεύρυνση του πνευματικού ορίζοντα των συμπολιτών μου.

Στηρίζω τη Λαϊκή Συσπείρωση για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων. Γιατί είναι η μόνη δύναμη που εκφράζεται μέσα από καθημερινούς αγώνες.

Στηρίζω τη Λαϊκή Συσπείρωση για να “ανθρωπεύσει ο άνθρωπος”. Γιατί βρίσκεται απέναντι στη λογική κόστους-όφελος. Γιατί διεκδικεί για μένα μαζί με εμένα δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους. Ελεύθερους χώρου πρασίνου. Ανθρώπινες συνθήκες στα σχολεία.

Στις γειτονιές μας το αφήγημα “Πάμε και όπου βγει “δεν χωράει πια. Είναι επιτακτική ανάγκη να “Πάμε αλλιώς”.
Γιατί “Ν αλλάξεις τον κόσμο φίλε Σαντσο, δεν είναι τρέλα, ούτε ουτοπία. Είναι δικαιοσύνη!…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ