Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΞΑΝΑ

Σήμερα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου η Κεντρική Ομιλία και η παρουσίαση των υποψηφίων της «Λάρισας που μας αξίζει!»

«Σας καλώ όλες και όλους, μαζί, να αλλάξουμε σελίδα. Να φέρουμε την ανανέωση στην πόλη μας. Να είμαστε πάλι υπερήφανοι για τη Λάρισα. Να κάνουμε τη Λάρισα σπουδαία, ξανά» είναι το μήνυμα-κάλεσμα που απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, στους συμπολίτες του, με αφορμή την αποψινή Κεντρική Ομιλία και την παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης «Η Λάρισα που μας αξίζει!».

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 8 μ.μ., σήμερα το βράδυ, στην πλατεία Ταχυδρομείου.
«Η Λάρισα αντικρίζει με αισιοδοξία τη νέα, φρέσκια πνοή που φέρνουμε. Έχουμε το σχέδιο, έχουμε και την ομάδα για να φτιάξουμε τη Λάρισα που μας αξίζει.

Καλούμε όλες τις Λαρισαίες και όλους τους Λαρισαίους να διαβάσουν το πρόγραμμά μας. Τους 9 άξονες -Βιώσιμη Κινητικότητα, Πράσινο και Αστική Ανθεκτικότητα, Καθαριότητα – Ανακύκλωση, Κοινωνική πολιτική – Ευημερία για όλους, Πολιτιστική Πολιτική, Ανάπτυξη, Νεολαία-Αθλητισμός, Ισόρροπη Ανάπτυξη-Συνοικίες και Διαφάνεια-Δημόσια Διαβούλευση- Ψηφιακή Λάρισα, έναν άξονα για κάθε ένα από τα 9 χρόνια που η πόλη μας έμεινε στον πάγο.

Καλούμε τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους, ακόμη κι αυτούς που δεν ψήφισαν στις εθνικές εκλογές, να μας κρίνουν με βάση τις προτάσεις μας. Να δουν και όλους τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την προσπάθειά μας αυτή. Να έρθουν και να μας ακούσουν απόψε. Να έρθουν την Κυριακή και να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές. Για να έρθει η ανανέωση στην πόλη μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ