ΣΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ

«Είμαστε εδώ! Με τα έργα μας, με το πρόσωπο μας, με το σχέδιο μας για το μέλλον. Είμαστε εδώ και ήμασταν πάντα εδώ. Δίπλα στον κάθε πολίτη στις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Με λύσεις για όλα τα προβλήματα, με κοινωνικό πρόσωπο για όσους το χρειάστηκαν. Με εμπειρία και μαχητικότητα για να κερδίσουμε όσο περισσότερα μπορούσαμε για το Δήμο μας.

Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ, να εγγυηθούμε το μέλλον, όπως εγγυηθήκαμε την κάθε μέρα των συμπολιτών μας». « Ότι είμαι, ότι έγινα, ότι πέτυχα το χρωστάω σε σας…. Στην αγάπη σας, στην στήριξή σας, στην εμπιστοσύνη σας…..»

Με τη φράση αυτή ξεκίνησε την ομιλία του στην Κοινότητα Μελιβοίας ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ, Δήμαρχος Αγιάς και εκ νέου υποψήφιος Αντώνης Γκουντάρας, σε μια μεγαλειώδη  συγκέντρωση στη γενέτειρα του.

Ο Αντώνης Γκουντάρας αναφέρθηκε διεξοδικά σ’ ότι πέτυχε ο Δήμος Αγιάς τα τελευταία χρόνια, υλοποιώντας ένα έργο που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τους κατοίκους ολόκληρου του δήμου.

Μερικά από τα έργα που παρουσίασε στη ομιλία του και αφορούν την Κοινότητα Μελιβοίας είναι η ανάπλαση εισόδου κοινόχρηστων χώρων, η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, η επέκταση ομβρίων, η δημιουργία πάρκινγκ, η υπογειοποίηση μέσης τάσης ρεύματος, η ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού σχολείου Μελιβοίας και η κατασκευή χώρου εκδηλώσεων στον αύλειο χώρο του.

Επιπλέον παρουσίασε έργα ασφαλτόστρωσης προς την Ιερά Μονή Θεολόγου, σε τμήματα οδών στους παραλιακούς οικισμούς Βελίκας, Κουτσουπιάς, Κόκκινου Νερού, έργα τσιμεντόστρωσης εσωτερικής οδοποιίας, καθώς και αποκαταστάσεις ζημιών και βατότητας σε αγροτική και δασική οδοποιία.

Αναφέρθηκε στην κατασκευή δυο γεφυριών στο ρέμα των Ηλεκτρολόγων και της Πλατανιάς.

Μίλησε για  τα έργα άρδευσης όπως η κατασκευή δεξαμενών, αντλιοστασίων, αρδευτικών αγωγών, αντικατάσταση αρδευτικής γεώτρησης και τοποθέτηση υποβρύχιου αντλητικού συγκροτήματος.

Στάθηκε στα σημαντικά έργα ύδρευσης όπως η αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης και συνοδών τεχνικών έργων σε Κουτσουπιά και Κόκκινο Νερό, η αποκατάσταση υποδομών Βελίκας με αγωγό, η κατασκευή μεταφορικών αγωγών, η επέκταση δικτύων αποχέτευσης και η επέκταση συστήματος τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού.

Αναφέρθηκε ακόμη στην προμήθεια αστικού εξοπλισμού παιδικής χαράς στη θέση Πλατάνια Βελίκας, στην εγκατάσταση υποδομών για την πρόσβαση ΑμεΑ, στον καθαρισμό ρεμάτων, στην εκπόνηση μελέτης για το λιμάνι Κουτσουπιάς και την προβλήτα Κόκκινου Νερού (και βέβαια για όλα τα λιμάνια του Δήμου), στην προμήθεια νέων κάδων και σαρώθρου και στην αντικατάσταση 8000 φωτιστικών σωμάτων παλαιού τύπου με led.

Ιδιαίτερα τόνισε την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων του Δήμου και της ΔΕΥΑ.

Παρουσίασε στη συνέχεια και όλα τα έργα που έχουν  προετοιμαστεί για το άμεσο μέλλον ευχαριστώντας τους υπαλλήλους των υπηρεσιών και τους συνεργάτες του που στέκονται ακούραστοι δίπλα του για το καλό και την πρόοδο του τόπου.

«Αντιμετωπίσαμε δύσκολες στιγμές, απανωτές κρίσεις, καταστροφές στην αγροτική παραγωγή και τον τουρισμό μας. Κι όμως αντέξαμε. Κάναμε κάθε κρίση να ξεπεραστεί γρήγορα και δώσαμε στους ανθρώπους την ευκαιρία να μείνουν όρθιοι, να δουλέψουν, να παράξουν, να μείνουν ενεργοί στον τόπο μας» είπε ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ.

Ο Αντώνης Γκουντάρας μίλησε ακόμα για την επόμενη περίοδο εστιάζοντας στα ακραία καιρικά φαινόμενα που γνώρισε η περιοχή και δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και πάλι στο μέλλον. «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Να οχυρώσουμε τον τόπο μας. Όμως με έργα, όχι με λόγια. Να αναθεωρήσουμε τα μοντέλα πάνω στα οποία σχεδιάστηκαν οι υποδομές μας, να εξασφαλίσουμε στο μέγιστο βαθμό τις περιουσίες των συμπολιτών μας και να εδραιώσουμε το αίσθημα της ασφάλειας στον καθένα και την καθεμιά.

Το αίσθημα της ασφάλειας που δημιουργήσαμε για τον τόπο και για την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, με τις κοινωνικές μας δομές, με τα μεγάλα έργα υποδομής, με τη στήριξη της επιχειρηματικότητας».

Τέλος ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ κάλεσε τους κατοίκους της Μελιβοίας να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της Κυριακής και να στηρίξουν τον συνδυασμό που εγγυήθηκε το παρόν και εγγυάται το μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ