Η ΟΡΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΜΑΚΟΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Ορμή Ανανέωσης”, με την οποία συγχαίρει το νέο Δήμαρχο Λαρισαίων, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει και τις προτεραιότητες που θα πρέπει να τεθούν το επόμενο διάστημα για μια σειρά μεγάλων ζητημάτων.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της, η “Ορμή Ανανέωσης” αναφέρει:

Η παράταξή μας συγχαίρει το νέο Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμακο για την εκλογή του. Οι συμπολίτες μας του έδωσαν καθαρή εντολή να διοικήσει τον Δήμο την επόμενη πενταετία και η παράταξη μας, ως οφείλει να κάνει, θα σταθεί δίπλα του σε κάθε τι θετικό για την πόλη, ενώ ταυτόχρονα θα του ασκεί και έντονη κριτική οπότε αυτό απαιτηθεί.

Οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η νέα δημοτική αρχή το επόμενο διάστημα είναι πολλές και θα πρέπει να τεθούν συγκεκριμένες προτεραιότητες για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων, την στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, την βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.

Θέλουμε να τονίσουμε στο νέο Δήμαρχο πώς τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει είναι πολλά και σύνθετα, αλλά έχει την υποχρέωση να ασχοληθεί σοβαρά με όλα! Μερικά από τα θέματα που απασχολούν σοβαρά την πόλη είναι η αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφικής πλημμύρας, η στήριξη ευάλωτων νοικοκυριών, η επίλυση του προβλήματος με τις γραμμές του ΟΣΕ, η απομάκρυνση του τελωνείου από το κέντρο της πόλης, το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, η έλλειψη χώρων στάθμευσης, η βελτίωση της καθαριότητας, οι υποδομές ΑΜΕΑ, η προστασία του πρασίνου, οι μεγάλες ανάγκες σε συνοικίες της πόλης, οι μεγάλες ανάγκες στην Γιαννούλη, την Φαλάνη και τα χωριά του πρώην Δήμου κοιλάδας, η στήριξη του αγροτικού τομέα, η ουσιαστική στήριξη της επιχειρηματικότητας, η ολοκλήρωση των εργασιών για την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου, η ένταξη του Πηνειού ποταμού στην ζωή της πόλης, οι μεγάλες ανάγκες για αθλητικές υποδομές, η ανάληψη πρωτοβουλιών για την ευζωία των ζώων (αδέσποτων και δεσποζόμενων), η ανάληψη πρωτοβουλιών για την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου στην πόλη μας, ο πολιτισμός, η αέρια ρύπανση και υγειονομικά θέματα, η ουσιαστική στήριξη της 3ης ηλικίας, η στήριξη των νέων ζευγαριών, η στήριξη τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, η βελτίωση του τουριστικού προϊόντος και άλλα πολλά που θα χρειαστούν πολλές σελίδες για να αναφερθούν.

Ευελπιστούμε λοιπόν η νέα δημοτική αρχή ναι έχει απαντήσεις και να ασκήσει στοχευμένες πολιτικές για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους συνδημότες μας.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία σε όλους του δημοτικούς συμβούλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ