ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – Δ. ΚΟΥΡΕΤΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον κ. Κουρέτα για την εκλογή του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Τόνισε δε πως η κυβέρνηση είναι πάντοτε προσηλωμένη στην κοινή προσπάθεια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και προσβλέπει σε μία δημιουργική συνεργασία για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

Από την πλευρά του ο κ. Κουρέτας δήλωσε ότι « Έγινε μία συνάντηση με τον Πρωθυπουργό σε καλό κλίμα. Ζήτησα μία λεπτομερή γραπτή ενημέρωση για να ξέρω πού βρίσκομαι την οποία θα την πάρω τις επόμενες ημέρες».

Ακόμα είπε ότι ζήτησε να γνωρίζει το χρονοδιάγραμμα των έργων ζήτησα, και να συμμετάσχει στην επιτροπή η οποία θα συσταθεί «για να έχουμε μία πρωτογενή ενημέρωση για να ενημερώνω τους πολίτες που με ψήφισαν διότι πηγαίνω σε χωριά και οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με τα σπίτια τους».

Πρ’οσθεσε ότι «ζήτησα από τον Πρωθυπουργό να συμμετέχω σε επιτροπές που διαχειρίζονται τα ύδατα[…] Το δέχτηκε και γενικά ήταν θέματα που τα είχα βάλει προεκλογικά να αποκατασταθεί το κύρος σε εισαγωγικά του θεσμού σε σχέση με τη συμμετοχή του μέσα σε όλη τη διαχείριση και στο τι θα γίνει την επόμενη μέρα γιατί υπάρχουν πολλά ζητήματα».

«Αυτή τη στιγμή ο Βόλος έχει πλημμυρίσει δεύτερη φορά […] Πρέπει να μπουν και άλλες εταιρείες γιατί οι άνθρωποι θα πλημμυρίσουν ξανά» υπογράμμισε ακόμα μεταξύ άλλων ότι ο κ. Κουρέτας.

ertnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ