ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΜΜΟΛΗΨΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΚΟΥΡΙΩΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΕΜΠΩΝ

Δείτε την ανακοίνωση που υπογράφει η επικεφαλής της Μ. Κωστή

Ακόμα δεν στέγνωσε το μελάνι των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών και η δημοτική αρχή του Δήμου Τεμπών, σπεύδει να εξαργυρώσει τις υποχρεώσεις της.

Έτσι εδώ και μια περίπου εβδομάδα γίνεται αμμοληψία, παράνομα, χωρίς καμία έγκριση, χωρίς καμία μελέτη, από τον ποταμό Συκουριώτη, από ιδιώτη, με εντολή της δημοτικής αρχής, για έργο στην περιοχή, όπως μας δηλώθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο.

Η ίδια διαδικασία όμως συνεχίζεται όλη αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με καταγγελίες των εκεί συνδημοτών μας και το αμμόχωμα, οδηγείται και σε άλλα σημεία και όχι μόνο στο έργο που επικαλέστηκε ο δήμαρχος.

Ζητάμε την άμεση διακοπή κάθε ενέργειας, στο εν λόγω σημείο αμμοληψίας και σε κάθε άλλο σημείο, χωρίς μελέτη, απόφαση και έγκριση των αρμόδιων υπηρεσιών και του δημοτικού συμβουλίου και χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένα έργα που χρήζουν παρέμβασης, επισημαίνοντας ότι παρόμοιες ενέργειες έχουν γίνει, από την πλευρά της δημοτικής αρχής και στο παρελθόν.

Καταγγέλλουμε την δημοτική αρχή, για αυθαιρεσία και συναλλαγή, αλλά και για υποβιβασμό του ρόλου των αρμόδιων οργάνων, κυρίως του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο οφείλει να ενημερώνει, για κάθε τι που αφορά τη δημοτική περιουσία και την ασφάλεια των δημοτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ