Η ΔΕΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πλημμυροπαθείς κτηνοτρόφοι του Αμπελώνα, βλέποντας το λογαριασμό που τους έστειλε η ΔΕΗ για την κατανάλωση του Σεπτεμβρίου που ήταν ο μήνας που λόγω της πλημμύρας εγκατέλειψαν τις εγκαταστάσεις τους που βρέθηκαν από τις 8 Σεπτεμβρίου κάτω από το νερό.

Παρά το γεγονός ότι τα ποιμνιοστάσια ήταν πλημμυρισμένα, ρεύμα δεν υπήρχε, ο μετρητής είχε καταστραφεί και η πρόσβαση στα ποιμνιοστάσια δεν ήταν δυνατή μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου, η ΔΕΗ εμφανίζει μέτρηση και μάλιστα αυξημένη σε σχέση με τον περυσινό Σεπτέμβριο και ζητά ποσά που για κάποιους ξεπερνούν τα 500 €. Οπως θα δείτε και σε λογαριασμό που έστειλε για να αποδείξει το θράσος της επιχείρησης εξοργισμένος κτηνοτρόφος η κατανάλωση ρεύματος αφορά περίοδο από 31/8 έως 1/10 με τις 23 ημέρες να μην υπάρχει ρεύμα! και η συνολική κατανάλωση να αγγίζει τις 3.415 κιλοβατώρες.

«Θα πρέπει να ντρέπονται που μας έστειλαν τέτοιους λογαριασμούς καλώντας μας να τους πληρώσουμε μέσα στον Οκτώβριο, όταν και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι ούτε τόσο ρεύμα κάψαμε, ούτε κάποια μέτρηση έγινε και το κυριότερο όταν ξέρουν πολύ καλά την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Που είναι αλήθεια το κράτος που μας έχει εγκαταλείψει να δώσει λύση και σε αυτό το απαράδεκτο χαράτσι;», σημειώνει ο συγκεκριμένος κτηνοτρόφος.

Αλήθεια ακούει κανείς;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ