ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 16ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα επί της επαρχιακής οδού Ελασσόνας – Βερδικούσας, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος από τη Βερδικούσια, συγκρούστηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 16χρονος μαθητής, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Νεκρός είναι ο 16χρονος Ζάχος Μπατζιώλας μαθητής του ΕΠΑΛ Ελασσόνας και στο άγγελμα του θανάτου του ξέσπασε θρήνος στη μικρή κοινωνία του Παλαιόκαστρου Ελασσόνας από όπου καταγόταν αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δομένικου.

Συλλυπητήριο μήνυμα

Σε συλλυπητήριο μήνυμα του Γυμνασίου Δομένικου αναφέρονται τα εξής:

«Η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του Γυμνασίου Δομενίκου συγκλονισμένη από την είδηση του αδόκητου χαμού του 16χρονου Ζάχου Μπατζιόλα στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες Δευτέρα 23/10/23 το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του σχολείου μας, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια πρωτίστως στην οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και στην σχολική κοινότητα του ΕΠΑΛ Ελασσόνας.

Στην μνήμη του φίλου, συμμαθητή, γείτονα και συγγενούς των μαθητών μας θα πραγματοποιηθεί με ομόφωνη απόφαση μαθητών και εκπαιδευτικών δράση ευαισθητοποίησης των εφήβων στο θέμα της οδικής ασφάλειας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ