ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο Β. ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Τους λόγους για τους οποίους απουσίαζε από την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στ. Κασσελάκη στη Λάρισα, εξηγεί μιλώντας στο paidis.com, o γραμματέας της ΝΕ Λάρισας του κόμματος Βασίλης Ζωγράφος, σημειώνοντας ότι η απουσία του αυτή έστειλε μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις.

ΟΠως εξήγησε δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει και να νομιμοποιήσει μία επίσκεψη που δεν οργανώθηκε σε συνεργασία με την νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αλλά από συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο που παράκαμψε σκόπιμα την οργάνωση και κατ επέκταση της οργανωμένη βάση του κόμματος.

Επίσης όπως τόνισε ποτέ στο παρελθόν πρόεδρος του κόμματος δεν αγνόησε με τέτοιο τρόπο την οργάνωση και δεν φρόντισε να κάνει μία επίσκεψη στα γραφεία που είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά από το καφέ στο οποίο οργανώθηκαν οι συναντήσεις και οι επαφές του κ. Κασσελάκη με βουλευτές και στελέχη αλλά και με πολίτες που έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και σε κάποιες περιπτώσεις να φωτογραφηθούν μαζί του.

Σύμφωνα με τον κ. Ζωγράφο θα πρέπει να γίνει σαφές στη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ότι το κόμμα λειτουργεί με κανόνες και πάντα βάσει των όσα προβλέπει το καταστατικό που είναι σε ισχύ και το οποίο καθορίζει το ρόλο του καθενός στο κόμμα και ο ίδιος δεν θέλει να παίξει σε καμία περίπτωση διακοσμητικό ρόλο συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις που αγνόησαν το κόμμα και τις οργανώσεις του.

Οσον αφορά τον ίδιο, όπως ξεκαθάρισε, οι όποιες αποφάσεις του θα ληφθούν μετά την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ