ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑ

Η προσπάθεια ενός τουρίστα να φωτογραφίσει ένα ελάφι στην Αίγινα δεν είχε την καλύτερη κατάληξη, αφού το ζώο τον χτύπησε με τα κέρατά του και του έσπασε τα πλευρά, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε ο Gian Carlo Triacca, 42 ετών, στο Caters News Service για την επίθεση, η οποία συνέβη ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του, Erika έκαναν διακοπές στην Ελλάδα.

Ο Gian Carlo Triacca μαζί με τη σύζυγό του Erika και οι δύο κάτοικοι του Κανκούν στο Μεξικό, απολάμβαναν την ποικιλόμορφη πανίδα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα, όταν εκτυλίχθηκε το ατυχές γεγονός. Η περιοχή, πλούσια σε άγρια ζωή, έδωσε στο ζευγάρι την ευκαιρία να παρατηρήσει και να αλληλεπιδράσει με διάφορα ζώα, όπως παγώνια και ελάφια, τα οποία έμοιαζαν ήμερα και προσιτά.

Σε ένα βίντεο που έκτοτε κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο, βλέπουμε τον Triacca να προσπαθεί να απαθανατίσει μια στιγμή με ένα φαινομενικά ευγενικό ελάφι.

Ανακαλώντας το περιστατικό στην Caters News Service, ο Triacca μοιράστηκε ότι ενώ ήταν επικεντρωμένος στο μικρότερο ελάφι, ένα μεγαλύτερο αρσενικό ελάφι του επιτέθηκε απροσδόκητα από πίσω. Η σύγκρουση ήταν ξαφνική και ισχυρή, με αποτέλεσμα να σπάσει πολλά πλευρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ