ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ F-4E ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Τα αποκαλυπτήρια του θρυλικού αεροσκάφους, F-4E έγιναν σήμερα κατά τη διάρκεια τελετής, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των πολυήμερων εκδηλώσεων για τον προστάτης Πολεμικής Αεροπορίας στο χώρο των εγκαταστάσεων του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας.

Στην τελετή απηύθυνε χαιρετισμό ο Αρχηγός ΑΤΑ αντιπτέραρχος (Ι) κ. Γεώργιος Φασούλας, Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, απόστρατοι και άτομα που υπηρέτησαν σε αεροσκάφη F-4.


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει:

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

  • Διοργάνωση διαγωνισμού ζωγραφικής για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο χώρο της έκθεσης στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στις 10:00.
  • Δράση κοινωνικού-φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Λάρισας στο χώρο της έκθεσης στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στις 11:00.

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

  • Επίσκεψη μαθητών της Γ’ τάξης των λυκείων του Νομού Λάρισας, στην 110 Πτέρυγα Μάχης, παρακολούθηση ενημέρωσης επί θεμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού και περιήγηση τους στη στατική έκθεση αεροσκαφών, στις 09:30.
  • Παρέλαση από την Διμοιρία Επιδείξεων της ΣΜΥΑ σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με αφετηρία την Πλατεία Ρήγα Φεραίου και τερματισμό τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς στην Κεντρική Πλατεία, στις 12:00.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

  • Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων της 110 Πτέρυγας Μάχης, στις 10:00.
  • Επίσημος εορτασμός – Δοξολογία στην 110 Πτέρυγα Μάχης παρουσία Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών στις 11:00.
  • Επίδειξη από την Διμοιρία Επιδείξεων της ΣΜΥΑ στο χώρο της έκθεσης στην 110 Πτέρυγα Μάχης στις 12:00 και εν συνεχεία Αεροπορική επίδειξη του DEMO TEAM «ΖΕΥΣ» και του DEMO TEAM «ΔΑΙΔΑΛΟΣ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ