ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 2 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ «ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ» ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Εξιχνιάστηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη απατών στα Τρίκαλα, με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων εξιχνιάστηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη απατών στα Τρίκαλα και συνελήφθησαν, χθες (04-11-2023) το μεσημέρι στην πόλη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, -2- άτομα, ένας ημεδαπός και μία αλλοδαπή, ως δράστες.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για, σε εξέλιξη, υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπής, με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος συγγενικού προσώπου, και της απαίτησης από την ίδια, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, του χρηματικού ποσού των -5.000- ευρώ και κοσμημάτων, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων μετέβησαν άμεσα στην οικία της.

Πλησίον της οικίας στάθμευσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, από το οποίο εξήλθε η αλλοδαπή δράστιδα και παρέλαβε σακούλα με αντικείμενα άνευ αξίας, την οποία είχε εναποθέσει η παθούσα σε σημείο που υποδείχτηκε από τους δράστες.

Η αλλοδαπή και ο ημεδαπός δράστης, οδηγός του οχήματος, ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα και τρία κινητά τηλέφωνα των δραστών.

Ερευνάται τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ