ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου

Στην Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 5 Νοέμβρη 2023 ημέρα Κυριακή και ώρα 12.00, στον πρώτο όροφο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής παρουσία Δικηγόρου και εκλέχτηκαν οι εξής συνάδελφοι:

1) Καραμπάσης Ζαχαρίας

2) Μαύρου Δέσποινα

3) Νικολαΐδης Ηλίας

Και αναπληρωματικοί:

1) Γκονέλας Νίκος

2) Ζούκα Ανδρομάχη

Η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε βάσει του καταστατικού του Π.Μ.Σ., τη διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Κεντρικής Εξελεγκτικής Επιτροπής, Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής, Τοπικής Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και Αντιπροσώπων για τα Δευτεροβάθμια Όργανα (Π.Ο.Θ.Α. και Ε.Κ.Λ.) τις μέρες:

Κυριακή 19/11 τις ώρες 11:00 με 19:00 και Δευτέρα 20/11 τις ώρες 13:00 με 20:00 στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6)
Αιτήσεις υποψηφιότητας και συνδυασμούς ψηφοδελτίων προς την Εφορευτική Επιτροπή μπορούν να υποβάλλουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη μέχρι την Κυριακή 12/11 στις 19:00. Επίσης για εγγραφές μελών στο Μητρώο του ΠΜΣ δίνουμε παράταση μέχρι Κυριακή 12/11 στις 19:00 ώστε να διευκολύνουμε συναδέλφους που έχουν καθυστερήσει να εγγραφούν για αντικειμενικούς λόγους.

Την Δευτέρα 13/11 να ανακοινωθούν οι υποψήφιοι και τα ψηφοδέλτια των εκλογών

Κάθε μέλος του ΠΜΣ θα μπορεί να ψηφίσει εφόσον είναι ταμειακά εντάξει με την επίδειξη ταυτότητας ή διπλώματος ή διαβατηρίου στην Αθήνα από 15/11 έως 20/11 και στα υπόλοιπα παραρτήματα Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ηράκλειο, Χανιά, Χαλκίδα, Καλαμάτα, Ζάκυνθο, Σάμο, Θεσσαλονίκη τις μέρες που έχουν ανακοινώσει ότι θα κάνουν εκλογές αρκεί έγκαιρα να μας το έχει δηλώσει για να ενημερωθούν οι εφορευτικές επιτροπές.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να πάρουν μέρος στις εκλογές μαζικά και αγωνιστικά καθώς και σε όλες τις πρωτοβουλίες που παίρνει ο ΠΜΣ μαζί με άλλα σωματεία αυτό το διάστημα για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και την ζωή μας! Επισυνάπτουμε επίσης την ανακοίνωση του Συλλόγου μας για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα :

Στεκόμαστε στο πλευρό της συναδέλφου μας, μέλος του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, που κινδυνεύει μαζί με την οικογένειά της να χάσουν το σπίτι τους σε πλειστηριασμό γιατί χρωστούσαν 3 δόσεις στην τράπεζα για το στεγαστικό δάνειο.

Μαζί με άλλα σωματεία την Δευτέρα 6/11 στείλαμε έξω από το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας «Eurobank» στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Λάρισα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουμε να ξεσπιτωθεί καμία οικογένεια, δεν θα αφήσουμε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».
Η οικογένεια ζήτησε να μη βγει το σπίτι στον πλειστηριασμό και να συνεχιστεί η διαδικασία πληρωμής των δόσεων, ωστόσο η απάντηση που πήρε από το fund «DoValue», ήταν να πληρώσει 150 ευρώ παραπάνω από τις συμφωνημένες δόσεις και αρχικά να μπει πρόστιμο 10.000 ευρώ. Όπως μας καταγγέλλει η συνάδελφος στην συνέχεια η «DoValue» σκλήρυνε και άλλο τη στάση της ζητώντας μπροστά 54.000 ευρώ!!!

Την ώρα που η Λάρισα και η Θεσσαλία μετράνε ακόμη τις πληγές τους από τις φονικές πλημμύρες, οι τραπεζικοί όμιλοι με αμείωτη ένταση αρπάζουν τα σπίτια του λαού. Η μόνη περίπτωση να σώσουμε τα σπίτια μας είναι με την ίδια μας τη δράση, για αυτό καλούμε σε ξεσηκωμό και οργάνωση παντού. Καλούμε τον κόσμο να απευθύνεται στα σωματεία, να οργανωθεί ώστε να διασφαλιστεί ότι κανένα λαϊκό σπίτι δεν θα χαθεί.

Η τράπεζα επιχείρησε να δημιουργήσει τεχνητά ένταση μεταξύ των πελατών και των διαδηλωτών που βρισκόταν έξω από το κατάστημα κλείνοντας την κεντρική είσοδο χωρίς κανένα λόγο δήθεν για τον «κίνδυνο επεισοδίων». Κάτω από την πίεση των συγκεντρωμένων και την καταγγελία της απαράδεκτης αυτής ενέργειας η είσοδος άνοιξε.

Αμέσως μετά επιδιώχτηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους του fund, οι οποίοι απουσίαζαν και στην τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους κράτησαν αδιάλλακτη στάση.

Ανακοινώθηκε ότι θα γίνει νέα κινητοποίηση την Τετάρτη 8 Νοέμβρη στις 11 π.μ. Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού λοιπόν συνάδελφοι καλλιτέχνες και άλλα σωματεία στον ίδιο χώρο για να διαδηλώσουμε ότι κανείς δεν είναι μόνος, να το πάρουν πίσω, θα τα καταφέρουμε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ