ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η προσωρινή συντονιστική επιτροπή των συνταξιούχων εκπαιδευτικών Λάρισας ανακοινώνει ότι στη συνέλευση της Τετάρτης 25-10-2023 στα γραφεία του Διδασκαλικού συλλόγου – ΕΛΜΕ, αποφασίστηκε η ίδρυση παραρτήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (ΠΕΣΕΚ) στη Λάρισα.

Οι εκλογές τόσο για την ΠΕΣΕΚ όσο και για το συντονιστικό του παραρτήματος θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8-11-2023 και ώρα 6 μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ( ανάμεσα από 5ο Γυμνάσιο και 5ο Λύκειο Λάρισας). Στη συνέλευση θα παραστεί και θα μας ενημερώσει για τα προβλήματά μας, μέλος του απερχόμενου Δ.Σ. της ΠΕΣΕΚ.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι για το συντονιστικό του παραρτήματος να το δηλώσουν μέχρι την Τρίτη 7-11-2023 προκειμένου να γίνει η προεργασία για το τύπωμα των ψηφοδελτίων . Υποψηφιότητες δηλώνονται στο mail : kakajon3@yahoo.gr ή τηλεφωνικά στα μέλη της προσωρινής επιτροπής .

Επειδή θεωρούμε αναγκαία την ύπαρξη μιας τέτοιας συλλογικότητας στο χώρο των συνταξιούχων εκπαιδευτικών τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και ευρύτερα για το συνταξιουχικό, εκπαιδευτικό και εργατικό κίνημα της Λάρισας, σε περιμένουμε στη συνέλευση για να προβληματιστούμε , να συζητήσουμε και να προχωρήσουμε στη δράση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ