ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας διοργανώνει σε συνεργασία με φορείς επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Αποτιμώντας, Οργανώνοντας, Σχεδιάζοντας Προγράμματα, Δράσεις και Συνεργασίες Σχολικών Δραστηριοτήτων για το Σχολικό Έτος 2023-24», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, και ώρα 17.30-20.30 στο αμφιθέατρο των 4ου & 37ου Δημ. Σχ. Λάρισας (Κουμουνδούρου 17-19).Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και κατά προτεραιότητα σε εκείνους που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Θα συνοδεύεται από διάχυση Καλών Πρακτικών, ενώ στοχεύει στην ενημέρωση των εκπαιδευτικών για το πλαίσιο σχεδιασμού και εφαρμογής των προγραμμάτων, τις υποστηρικτικές δομές και το εκπαιδευτικό υλικό των συνεργαζόμενων επιστημόνων και φορέων που διατίθεται για τη στήριξη του εκπαιδευτικού έργου.

Στη διοργάνωση του σεμιναρίου, συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, η Επιθεώρηση Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, Γαλλική Πρεσβεία, ο Δήμος Λαρισαίων/Διεύθυνση Παιδείας, το Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας, η Δημοτική Πινακοθήκη-Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων Λάρισας, το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Λάρισας, το ΚΕΠΕΑ Κισσάβου-Ελασσόνας, το ΚΕΠΕΑ Μουζακίου, το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας/ Κινητή Μονάδα Παίδων και Εφήβων, η ΔΕΥΑΛάρισας, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους – Αρχεία Ν. Λάρισας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας, η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, το Μουσείο Κούκλας, o Δημοτικός Κουκλοθίασος, το «Make A Wish, Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος», ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο Σύλλογος «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα», η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας και άλλοι φορείς.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ