ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωση – κάλεσμα της ΔΑΣ ΟΤΑ – Δείτε τί αναφέρει και σε καταγγελία της

Συναδέλφισες και συνάδελφοι,
Από τις περιοδείες που πραγματοποιήσαμε σε διάφορες υπηρεσίες και χώρους εργασίας αντιληφθήκαμε πως η ενημέρωση για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης είναι ελλιπείς έως ανύπαρκτη, ενώ μας καταγγέλθηκαν και φαινόμενα τρομοκράτησης των συναδέλφων προκειμένου να μην συμμετέχουν.
Θέση μας είναι πως η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου αποτελεί κορυφαία διαδικασία διαλόγου και ενημέρωσης. Η συμμετοχή του κάθε συναδέλφου – μέλους του Συλλόγου επίσης αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους – μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Νομού Λάρισας να συμμετέχουν στην Εκλοαπολογιστική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2023 στις 10:30π.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Καταγγελία

Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει!!!

Κρίση σύγχυσης και πανικού φαίνεται να έπιασε τα μέλη του προεδρείου του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Νομού Λάρισας μετά την ανακοίνωση – κάλεσμα της ΔΑΣ-ΟΤΑ προς τους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου προκειμένου να καλυφθεί το κενό ενημέρωσης για την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που δημιουργήθηκε με αποκλειστική ευθύνη του προεδρείου.

Μόνο έτσι εξηγείται το γεγονός ότι μετά την ανακοίνωση – κάλεσμα της ΔΑΣ-ΟΤΑ το προεδρείο έστειλε ξανά στον ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής κατάπτυστη ανακοίνωση του Συλλόγου που είχε αποφασιστεί τον περασμένο Ιούλιο, με προφανής σκοπό να συκοφαντήσει στους εργαζόμενους τον επικεφαλής της ΔΑΣ-ΟΤΑ συνάδελφο Ζήση Γκαραλιάκο.

Αντί με την ανακοίνωση – κάλεσμα της ΔΑΣ-ΟΤΑ το προεδρείο του Συλλόγου να αναλάβει τις ευθύνες του και έστω στο παρά πέντε να στείλει πρόσκληση συμμετοχής στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση σε όλους τους εργαζόμενους – μέλη του Συλλόγου και να ενημερώσει όλες τις διοικήσεις των δήμων του νομού για την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο της Γενικής Συνέλευσης, συνεχίζει κατά την προσφιλή του τακτική, τις συκοφαντίες και τη λάσπη εναντίον της παράταξης μας, προκειμένου να καλύψει τη μόνιμη ανυπαρξία και απραξία του.

Τους απαντάμε ευθέως …Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει!!!

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ έχει δώσει διαχρονικά και συνεχίζει να δίνει καθημερινά “δείγματα γραφής” στους εργαζόμενους που διαθέτουν και ορθή κρίση και ισχυρή μνήμη, γνωρίζοντας καλά ότι η ΔΑΣ-ΟΤΑ είναι η μοναδική συνδικαλιστική παράταξη που βάζει μπροστά τις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζομένων και όχι τις εντολές της εκάστοτε δημοτικής αρχής. Αν θέλουν να καταλάβουμε ότι αυτό είναι το περιεχόμενο που επιδιώκουν να έχει η αυριανή Γενική Συνέλευση τους απαντάμε, ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ