ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Τυρνάβου συμμετείχαν σήμερα στο λαϊκό γλέντι που διοργάνωσε η παράταξη στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων στο λόφο του Προφήτη Ηλία.

Στη σημερινή συγκέντρωση που είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό της τη διάθεση για αγώνες ώστε ο δήμος Τυρνάβου να φτάσει εκεί που τον θέλουν οι δημότες, αλλά και την αισιοδοξία για τον τρόπο που θα διοικήσει προς όφελος του λαού το δήμο η νέα δημοτική αρχή, ο νέος δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής καταχειροκροτούμενος από τους συγκεντρωμένους σε ένα σύντομο χαιρετισμό ανέφερε τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σας καλωσορίζω στη σημερινή συγκέντρωση του συνδυασμού μας, του συνδυασμού της νίκης, της ελπίδας και των μεγάλων προσδοκιών για το λαό του δήμου μας.

Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσά σας γιατί όλοι εμείς μαζί στις 15 Οκτώβρη καταφέραμε να είναι η Λαϊκή Συσπείρωση η επόμενη Δημοτική Αρχή Τυρνάβου, όσο και αν κάποιοι το θεωρούσαν ακατόρθωτο, σκορπώντας με αυτή τη νίκη ενθουσιασμό, χαρά και ελπίδες στο λαό του δήμου μας.
Ακόμα ακούω στα αφτιά μου τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα το βράδυ της Κυριακής που με την ψήφο των συνδημοτών μας κερδίσαμε τις εκλογές.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που συμμετείχαμε με ανιδιοτέλεια στο ψηφοδέλτιο αλλά και τους πολλούς αφανείς ήρωες του συνδυασμού μας.

Δουλέψαμε όλοι μαζί. Δουλέψαμε οργανωμένα, συντονισμένα όλο το προηγούμενο διάστημα ώστε να δοθούν η διακήρυξη, το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιο μας πόρτα – πόρτα, πρόσωπο με πρόσωπο σε κάθε συνδημότη μας.

Καταφέραμε μαζί την μεγάλη αυτή νίκη υπέρ του Τυρναβίτικου λαού ώστε να υπερασπιστούμε το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον των πόλεων και των χωρίων μας.

Η τεράστια προσπάθεια ορισμένων προεκλογικά να μας συκοφαντήσουν κινούμενοι στο παρασκήνιο όπως έκαναν πάντα άλλωστε δεν απέδωσε και έτσι η Λαϊκή Συσπείρωση με την ψήφο του Λαού είναι η επόμενη δημοτική αρχή, με ξεκάθαρη εντολή να αγωνιστεί για τα δίκαια του λαού και για να φέρει το δήμο Τυρνάβου εκεί που του αξίζει πραγματικά.

Για να γίνει ένας δήμος που θα εξασφαλίζει για τους κατοίκους δωρεάν δομές πολιτισμού, αθλητισμού, αξιοπρεπές φυσικό περιβάλλον και θα παρέχει υπηρεσίες που έχουν ανάγκη οι δημότες.
Δυστυχώς όμως κάποιοι συνεχίζουν και μετεκλογικά με συκοφαντίες και ασύστολα ψευδή την προσπάθεια να ακυρώσουν τη λαϊκή βούληση.

Από το βήμα αυτό τους στέλνουμε το μήνυμα ότι Δημοτική Αρχή με το ζόρι και με «ράδιο αρβύλα» δεν έγινε ποτέ και πουθενά.
Τους λέμε και πάλι ξεκάθαρα ότι η θέληση του λαού να έχει αγωνιστική δημοτική αρχή αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν αλλάζει.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι τα εγωιστικά παιχνίδια κάποιων επειδή τους χαλάσαμε την σούπα δεν θα μας αγγίζουν.
Εμείς κοιτάμε μπροστά και πορευόμαστε μαζί με το λαό του δήμου μας επειδή έχουμε έργο να κάνουμε. Και είναι το έργο για τις ανάγκες των πολλών.

Προχωράμε από εδώ και πέρα όλοι μαζί όπως ξεκινήσαμε. Δεν μένουμε στην περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στον τόπο μας.
Οι ανάγκες των πόλεων και των χωρίων οι ανάγκες του λαού μας είναι εδώ.
Μπορούμε και πρέπει να παραμερίσουμε τα εμπόδια, γιατί ότι χάνουμε εμείς οι πολλοί, το κερδίζουν οι λίγοι.

Η μαχητική διεκδίκηση των δίκιων μας από την κυβέρνηση, θα συνεχιστεί, οι στόχοι για την προκοπή του Δήμου μας χρειάζεται όλους.
Πρέπει και μπορούμε όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν Δήμο πρότυπο, έναν Δήμο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες του λαού του.

Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας να είστε σίγουροι οτι εγώ και οι συνεργάτες μου θα παλέψουμε για να φανουμε άξιοι των προσδοκιών σας.

Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε.
Για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αγώνα που δώσαμε και θα συνεχίζουμε να δίνουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ