ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: «ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΩΣ ΝΕΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ»

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στις 17:30 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά, η διακεκριμένη γαστρεντερολόγος, κα Ροξάνα Αγκαρίτσι, από τη Λάρισα, σε συνεργασία με τον βραβευμένο ερευνητή, Δρ. Manuelle Biazzo, από το καινοτόμο εργαστήριο της The BioArte στη Μάλτα, διοργανώνουν την εκδήλωση με τίτλο «Το Μικρόβιωμα του Εντέρου ως Νέος Ρυθμιστής του Ανοσοποιητικού», με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και του KML Medigroup.

Ένα εξαιρετικής σημασίας γεγονός στον τομέα της υγείας έρχεται στο προσκήνιο, καθώς το μικροβιωματικό προφίλ ενός ατόμου αποδεικνύεται να επηρεάζει τη σωματική υγεία, την ψυχική κατάσταση, όπως ακόμη και τη νευρολογική ανάπτυξη των παιδιών, και την ανταπόκριση τους σε φαρμακευτικές αγωγές.

Η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει σημαντική ευκαιρία για την ενημέρωση του γενικού κοινού, καθώς οι δύο ειδικοί θα εξηγήσουν τι είναι το μικροβίωμα του εντέρου και γιατί θεωρείται «καθρέφτης» της υγείας μας. Επίσης, θα αναλύσουν τα πιο πρόσφατα σχετικά ερευνητικά αποτελέσματα, υπογραμμίζοντας τα πολλαπλά οφέλη και τη σημασία του στην υγεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6936502336.

Η εκδήλωση υπόσχεται να προσφέρει σημαντική γνώση για την υγεία και την ευημερία, και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ