ΗΜΕΡΙΔΑ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΠΦΑ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Νομαρχιακό Τμήμα της Π.Ε.Π.Φ.Α. (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής) Λάρισας, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών του δράσεων, σε συνεργασία με την ΕΠΙ.ΖΩ.- Επιμόρφωση Ζωής και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας-Γαλλική Πρεσβεία διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα την Τετάρτη 15/11/2023, και ώρα 18:00-20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας-Γαλλική Πρεσβεία( Kούμα 28) με θέμα:

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σκοπός της Ημερίδας είναι η ενημέρωση & εκπαίδευση σε βασικές αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες, για την Παροχή Α΄ Βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις -Αντιμετώπιση Τραυματισμών και Αντιμετώπιση Παθολογικών περιστατικών-και καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) με χρήση απινιδωτή.

Η Ημερίδα θα υλοποιηθεί από πιστοποιημένους εκπαιδευτές με βάση τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες και πρωτόκολλα εκτίμησης & αντιμετώπισης τραύματος διεθνώς και περιλαμβάνει Θεωρητικό και Πρακτικό μέρος. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πτυχιούχοι φυσικής αγωγής αλλά και εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ