ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνεχίζει απτόητος την απεχθή δράση του ο θρασύδειλος δολοφόνος που έχει σκορπίσει το θάνατο με φόλες σε σκύλους και γάτες στην περιοχή της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα, αλλά φαίνεται ότι η φονική του δραστηριότητα φτάνει στο τέλος της αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει εντοπιστεί από κατοίκους της περιοχής που έχουν ειδοποιήσει την αστυνομία και εκτιμάται ότι είναι θέμα ωρών να συλληφθεί.

Μάλιστα για τις δολοφονίες αθώων ζώων συντροφιάς έχουν υποβληθεί μηνύσεις και οι ιδιοκτήτες που έχασαν ζώα καλούν και τους υπόλοιπους να καταθέσουν μηνύσεις ώστε να συνταχθεί ένα βαρύ κατηγορητήριο που θα οδηγήσει σε παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία στην περιοχή της Νέας Πολιτείας έχουν δολοφονηθεί μέχρι σήμερα τουλάχιστον 6 σκύλοι κυρίως δεσποζόμενοι και αρκετές γάτες για τις οποίες δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός.

Η δολοφονική δράση του συγκεκριμένου που θέλει να λέγεται άνθρωπος έχει ξεσηκώσει φιλοζωικές οργανώσεις και φιλόζωους που μαζί με την αστυνομία έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό ώστε να τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ