ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός στην Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 9 Νοεμβρίου 2023 με αφορμή την έναρξη της φετινής καλλιτεχνικής χρονιάς. Η σύντομη τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα συναυλιών του Πολιτιστικού Κέντρου της πόλης αμέσως μετά την τακτική πρόβα της χορωδίας, όπου τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί τις δοκιμές της.

Τον αγιασμό τέλεσε ο αρχιερατικός επίτροπος Φαρσάλων π. Βασίλειος Αναστασόπουλος παρουσία του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, του αντιδημάρχου κ. Νίκου Γκατζόγια, του καλλιτεχνικού διευθυντή – μαέστρου Κωνσταντίνου Μάτη, του προέδρου της χορωδίας κ. Δημήτρη Βασιλείου και όλων των χορωδών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος κ. Εσκίογλου εξήρε την υψηλού επιπέδου συμβολή της Δημοτικής Χορωδίας στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και συνεχάρη τους χορωδούς και το μαέστρο για το ζήλο τους και την συνεχή καλλιτεχνική παρουσία τους σε σημαντικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα ως άξιοι πρεσβευτές της πόλης. Επίσης δήλωσε την θερμή στήριξη και συμπαράσταση ολόκληρης της δημοτικής αρχής στη χορωδία με κάθε τρόπο.

Ο μαέστρος κ. Μάτης ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των χορωδών τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο για την τακτική παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις του συνόλου, η οποία και υποδηλώνει την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο της χορωδίας. Επίσης αποκάλυψε τον φετινό πλούσιο καλλιτεχνικό σχεδιασμό με την επόμενη εμφάνιση της χορωδίας τον ερχόμενο Δεκέμβρη στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, μετά από πρόσκληση, με εορταστικό χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ