Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν χθες από τον υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη, μία χαραμάδα ελπίδας για τη διατήρηση του καταστήματος Τυρνάβου της Εθνικής Τράπεζας στην απάντησή του ως καθ’ ύλην αρμόδιος κυβερνητικός, στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η Λαρισαία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.Αλ. Ευ. Λιακούλη.

Δυστυχώς όμως ο κ. Θεοχάρης έκλεισε ερμητικά την πόρτα της ελπίδας εμφανιζόμενος ως ο μεγαλύτερος υπερασπιστής της κερδοφορίας των Τραπεζών λες και ο λαός που εμπιστεύθηκε αυτόν και το κόμμα του για να κυβςερνήσουν δεν μάτωσε για τη σωτηρία αυτών των Τραπεζών.

Σαν να μην έφτανε το ξεκάθαρο όχι που είπε χαρακτήρισε «Μαυρογιαλούρο» την κ. Λιακούλη επειδή τόλμησε να του πει ότι οι τράπεζες στην Ελλάδα έχουν κάνει πάρα πολλές απολύσεις, έχουν κλείσει πάρα πολλά καταστήματα και μάλιστα παραθέτοντας στοιχεία ανέδειξε τη διαφορά συμπεριφοράς των Τραπεζών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και όλα αυτά κάνοντας ένα άλμα λογικής που δεν έχει καμία βάση.

Απαραδεκτη και αλαζονική η συμπεριφορά του κ. Θεοχάρη που υποστηρίζει για τον εαυτό του ότι είναι σύγχρονος πολιτικός και μάλλον έχουν δίκιο όλοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μόνο με κινητοποιήσεις και αγώνες μπορούν να εμποδιστούν δυσμενείς ενέργειες για την κοινωνία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ