ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ -ΣΤΕΡΕΑΣ

Πραγματοποιήθηκε, στις 14/11/2023,ενημερωτική συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τζιατζιά Μιχάλη, τον Γ.Γ. Γκόγκα Γιώργο και το μέλος Τσακνάκη Γιάννη, με το προεδρείο του συλλόγου εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεας Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Ξενοφών Χανδρινός και ο Αντιπρόεδρος Θεόδωρος Γεράκης , εξέθεσαν αφενός τις συνέπειες των πλημμυρών του Σεπτεμβρίου (καταστροφή αρχείων και ζημιές στα υπόγεια των κτιρίων) και αφετέρου τα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι.

Αναφέρθηκαν στην υποστελέχωση Υπηρεσιών, στην εργασιακή ανασφάλεια των συναδέλφων και στην ανάγκη επικαιροποίησης του Οργανογράμματος ,ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι μόνιμοι διορισμοί.

Επίσης τόνισαν πως κρίνεται απαραίτητη η προμήθεια επιπλέον οχημάτων για τις ανάγκες μετακίνησης των εργαζομένων για υπηρεσιακούς λόγους.

Τέλος θεωρούν πως είναι αναγκαία η επιπλέον χρηματοδότηση για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των Υπηρεσιών (κάλυψη των αυξημένων αναγκών θέρμανσης κλπ) καθώς και για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών .

Ακολούθησε συνάντηση των μελών της Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Παππά, στον οποίο τέθηκαν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων .

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης απαιτώντας από την κυβέρνηση και κάθε αρμόδιο να δώσουν λύσεις στα δίκαια αιτήματά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ