Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει το χθεσινό ρεπορτάζ του paidis.com, περί δημιουργίας νέας αυτοδιοικητικής οργάνωσης στο δήμο Λαρισαίων, σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν στην ολομέλεια, εξέδωσε η Δ.Ο. Λάρισας του ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Τη Δευτέρα 27/11/2023 πραγματοποιήθηκε ολομέλεια της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Λάρισας, με θέματα τον απολογισμό των Δημοτικών εκλογών και συζήτηση για την επόμενη μέρα της παράταξης του Δήμου.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα το παρών έδωσαν η Βουλευτής και Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Λιακούλη, μέλη της ΚΠΕ, της Ν.Ε. Λάρισας, των Δημοτικών Οργανώσεων του Νομού, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και πολλά ιστορικά και νέα στελέχη της παράταξής μας.

Μέσα από μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση που διήρκησε πάνω από 4 ώρες, αναδείχθηκαν και αναλύθηκαν ζητήματα και προβληματισμοί για την επόμενη μέρα της παρουσίας και της έκφρασης του χώρου στα Δημοτικά δρώμενα , καθώς επίσης για την παρουσία και τις δράσεις της Τοπικής οργάνωσης που προγραμματίζονται στον αστικό ιστό της Πόλης ,αλλά και στις Δημοτικές ενότητες Κοιλάδας και Γιάννουλης – Φαλάνης .

Μέσα από διάλογο χωρίς αποκλεισμούς και προκαταλήψεις με σκοπό την ενοποίηση του χώρου, αποφασίστηκε η διενέργεια μιας νέας ολομέλειας, όπου σε αυτή θα δημιουργηθούν Ομάδες Εργασίας με στόχο τη διαβούλευση με την κοινωνία, για τη δημιουργία μιας Νέας Δημοτικής Αυτοδιοικητικής Οργάνωσης πρότυπο, για τα μέχρι τώρα δεδομένα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ