ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μαραθώνια ήταν η σημερινή συνεδρίαση των μελών της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής της Λάρισας που είχε σαν θέματα της, τον απολογισμό των Δημοτικών εκλογών και τη συζήτηση για την πορεία της παράταξης στον Δήμο Λαρισαίων, την επόμενη μέρα.

Στη σημερινή συνεδρίαση έγιναν πολλές τοποθετήσεις στις οποίες κυριαρχούσε ο απολογισμός για την πορεία της παράταξης που βρέθηκε στη Συμπαράταξη Λαρισαίων κερδίζοντας δύο φορές τις εκλογές το 2014 και το 2019, ασκήθηκε κριτική στα στελέχη που συνεργάστηκαν με τη δημοτική κίνηση του κ. Μαμάκου, αν και για το ΠΑΣΟΚ βασικός αντίπαλος είναι και στην αυτοδιοίκηση η ΝΔ ενώ για την επόμενη μέρα ζητήθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία να δημιουργηθεί μία νέα αυτοδιοικητική κίνηση που θα στοχεύει στις επόμενες δημοτικές εκλογές και θα εκφράζει τις θέσεις του κόμματος στην αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα όμως με δεδομένο ότι το κόμμα στήριξε στις εκλογές του Οκτωβρίου τη Συμπαράταξη Λαρισαίων και τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη και μάλιστα στελέχη του κόμματος έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι, στην παρούσα φάση δεν προβλέπονται αποχωρήσεις ή ανεξαρτητοποιήσεις αφού για τους περισσότερους στόχος είναι η συνεργασία και στο μέλλον με υποψήφιο που μπορεί να προέρχεται και από το ΠΑΣΟΚ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ