Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΟ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δείτε την ανακοίνωση του σχολείου για την επίσκεψη

«Τα παιδιά δεν έχουν την αίσθηση της διαφοράς ανάμεσα στους ανθρώπους. Μέσα από τα μάτια των παιδιών πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε εμείς, οι μεγαλύτεροι, αλλά και οι πρεσβύτεροι μας, ώστε να μην ξεχνάμε ότι είμαστε όλοι διαφορετικά ίσοι».

Ορμώμενοι από το παραπάνω μήνυμα και με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με αναπηρία, επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΛ, αποτελούμενο από τον προπονητή, κ. Δερμιτζάκη, την υπεύθυνη προγραμμάτων ανάπτυξης – μέλος του Δ.Σ. κ. Βασιλάκου κι εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών, κ. Στάμου, κ. Βενετικίδη, κ. Γιανναράκη και κ. Παπαδόπουλο επισκέφτηκαν το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Λάρισας.

Η Διευθύντρια, κ. Δήμητρα Κόνιαρη, ο Σύλλογος Διδασκόντων κι οι μαθήτριες/ές του σχολείου, τους υποδέχτηκαν θερμά. Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ, πρόσφεραν απλόχερα στους μαθητές πλούσια δώρα.

Και το σημαντικότερο, τους επιφύλαξαν μια θερμή πρόταση πρόσκληση όπως συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές την Κυριακή, 03/12/2023 στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου στο AEL FC ARENA κατά την είσοδό τους στο γήπεδο και στη συνέχεια όπως παρακολουθήσουν τον αγώνα με τις οικογένειές τους.

Η πρόσκλησή τους καταχειροκροτήθηκε και οι μαθήτριες/ές ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά τους, εύχοντάς τους «Να κερδίσουν».

Η επίσκεψη και οι ενέργειες της ΠΑΕ ΑΕΛ στο ΕΝΕΕΓΥΛ Λάρισας, υπενθυμίζει σε όλους μας ότι η διαφορετικότητα κεντάει ένα πλούσιο χαλί, και πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε πως όλοι οι κόμποι του χαλιού έχουν ισότιμη αξία.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε πάντα νίκες. Να ξέρετε ότι Είμαστε Θερμοί Υποστηρικτές σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ