ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διοργανώνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, θα ενώσουν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους και θα συνδιοργανώσουν Συμβολικό Περίπατο Ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού (International Volunteer Day), όπως αυτή έχει καθιερωθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Η δράση αυτή έχει ως στόχο την προώθηση και την προβολή του Εθελοντισμού μέσα από το έργο των φορέων που δραστηριοποιούνται ενεργά και προσφέρουν στο μέγιστο στην πόλη της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, στη δράση συμμετέχουν:

Το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας, το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας ΟΚΑΝΑ – Εργαστήρι Ζωής, το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης, η Ελληνική Εταιρία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Ν. Λάρισας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Λάρισας, το Κοινωνικό Δίκτυο Κανείς Μόνος, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, οι Δρομείς Φαλάνης, το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας

Ακόμη, συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, δίνοντας μια Χριστουγεννιάτικη… νότα στην διοργάνωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ