ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ – Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ

Με τα πλέον μελανά χρώματα περιέγραψαν την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις πλημμυρισμένες περιοχές του νομού Λάρισας οι επικεφαλής των κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ευ. Λιακούλη, Π. Κουκουλόπουλος και Οδ. Κωνσταντινόπουλος που επισκέφθηκαν σήμερα πληγείσες περιοχές σε όλο το νομό στο πλαίσιο εξόρμησης που συνεχίζεται και αύριο σε ολόκληρη τη Θεσσαλία και ολοκληρώνεται την Κυριακή με την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Ν. Ανδρουλάκη στη Λάρισα.

Αναφερόμενη σε διαπιστώσεις που έκανε το κλιμάκιο στελεχών που επισκέφθηκε μεταξύ πλημμυρισμένα χωριά και περιοχές η κ. Λιακούλη δήλωσε απογοητευμένη από την στάση της πολιτείας λέγοντας ότι έχει εγκαταλείψει τους πλημμυροπαθείς.

Μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα στην κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των πλημμυρισμένων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων του Αμπελώνα.

Η κ. λιακούλη με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές επανέφερε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για κοινή δράση και για συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων ώστε να αντιμετωπιστούν οι καταστροφές στη Θεσσαλία:

Από την πλευρά του ο Πάρις Κουκουλόπουλος που επισκέφθηκε τις Εργατικές Κατοικίες στη Γιάννουλη και τα πλημμυρισμένα σχολεία στη Φαλάνη δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για αυτά που αντίκρισε και κάλεσε τους κατοίκους στη Θεσσαλία να είναι σε εγρήγορση αφού όπως ανέφερε όσο πέφτουν τα νερά τόσο πέφτει και το κυβερνητικό ενδιαφέρον για την περιοχή.


Τέλος από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντινόπουλος που επισκέφθηκε δομές υγείας (Κέντρα Υγείας και νοσοκομεία) δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εγκατάλειψη που διαπίστωσε ενώ σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. είναι σταθερά υπέρ της δημόσιας δωρεάν υγείας.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ