ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Από τον αναγνώστη του paidis.com Ε.Β. (τα στοιχεία του στη διάθεση της σελίδας) πήραμε επιστολή με την οποία εκφράζει παράπονα επειδή όπως υποστηρίζει πήρε άδικα κλήση για παράνομο παρκάρισμα στην οδό Καραολή και Δημητρίου στον Τύρναβο.

Ο αναγνώστης που έκανε ένσταση μέσω του gov.gr αλλά πήρε απάντηση που τον παρέπεμπε στο Α.Τ. Τυρνάβου στην επιστολή του επισημαίνει:

«Σας στέλνω το τι έστειλα στο αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου, μετά από την απάντηση του GOV.GR και του ψηφιακού κράτους τους…

«Αξιότιμοι κύριοι,

έκανα ένσταση μέσω του GOVGR για παράβαση τροχαίας-στάθμευση, που μου επιβλήθηκε για στάθμευση στην πόλη σας.

Από το GOVGR με ενημερώνουν ότι δεν κατέστη δυνατό να γίνει η λήψη των συνημμένων εγγράφων- Άνοιγμα αρχείων και παρακαλούν να σας τα αποστείλω στο mail σας.

Για την υπόθεση σας γράφω ότι παρκάρισα (ΥΤ—-8) το απόγευμα της 1/12/23 στην οδό Καραολή και Δημητρίου 31 (λίγα μέτρα πιο εκεί από το σούπερ μάρκετ). Στο σημείο δεν υπάρχει σήμανση απαγόρευσης στάθμευσης. Για το λόγο αυτό θεωρώ πως κακώς μου καταλογίστηκε η κλήση.

Το ότι δεν υπάρχει στο σημείο σχετική σήμανση φαίνεται τόσο στις φωτογραφίες από τους χάρτες της google, όσο και από αυτή που σας στέλνω».

Όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες (οδός Καραολή και Δημητρίου 31), τόσο του google όσο και την πρόσφατη, που επίσης σου στέλνω, πινακίδα δεν υπάρχει εκεί, αλλά με πολύ προσπάθεια θα την βρεις στο βάθος, στην προηγούμενη (!) γωνία (Ελευθερίας) πριν και το περίπτερο που υπάρχει (ή υπήρχε , γιατί στην πρόσφατη φωτογραφία δείχνει κλειστό)…

Οπότε η αστυνομία Τυρνάβου μάλλον ψεύδεται. (Στέλνω την απάντησή της):

«- Σε απάντηση της ανωτέρω β’ σχετικής, σας γνωρίζουμε ότι οι αντιρρήσεις σας κρίθηκαν ΑΒΑΣΙΜΕΣ. από τον κ. Διοικητή της Υπηρεσία μας. Υπάρχει τοποθετημένη πινακίδα Ρ-40 η οποία απαγορεύει τη στάση και τη στάθμευση στην αρχή του τετραγώνου στη συμβολή των οδών Καραολή και Δημητρίου με Λαρίσης η οποία ισχύει έως τη διασταύρωση των οδών Καραολή και Δημητρίου με Ελευθερίας.
– Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 3 του Ν. 2696/1999 “Περί Κ.Ο.Κ.” μεταξύ άλλων ορίζεται ότι: “Οι απαγορεύσεις των πινακίδων Ρ-39 και Ρ-40 ισχύουν από τη θέση των πινακίδων μέχρι του επόμενου σημείου συνάντησης με οδό και στην πλευρά του οδοστρώματος στην οποία είναι τοποθετημένες αυτές” .
– Για την ενημέρωσή σας».

Σε οτι δε αφορά τον ισχυρισμό της αστυνομίας, πως έχουν πινακίδα από την άλλη πλευρά (Λαρίσης), κάνουν σαν να μην ξέρουν πως από το «σημείο παγίδα προστίμων» (που είχα παρκάρει) δεν φαίνεται τίποτα (ειδικά το βράδυ), γιατί είναι αρκετά μακριά, ενώ παρεμβάλλεται και η οδός Ευρυπίδου έως εκεί…

Δεν είναι τόσο το ποσό (των 40€), που κι αυτό πονάει στις μέρες μας, αλλά η κοροϊδία του «ψηφιακού» κράτους τους, ενός κράτους που παραμένει κατασταλτικός και φορομπηχτικός μηχανισμός, που μαζεύει από τους πολλούς για να τα κάνει φοροαπαλλαγές και ενισχύσεις για τους λίγους…

Το ξέραμε –βέβαια- και το διαπιστώνουμε σε κάθε βήμα μας, αλλά ας μην μας κοροϊδεύουν και «ψηφιακώς»…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ