ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μία δεσποζόμενη φοράδα η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και μάλιστα χρειάστηκε χθες να τη δει κτηνίατρος βρέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί νεκρή σε πάρκο του Τυρνάβου προκαλώντας θλίψη σε όσους αντίκρισαν το θέαμα, ενώ το θλιβερό γεγονός σήμανε συναγερμό σε δήμο και αστυνομία.

Από τους Αστυνομικούς του Α.Τ. Τυρνάβου αναζητήθηκε και βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του αλόγου, ο οποίος σημειωτέον έψαχνε το ζώο, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρία του είχε φύγει από το χώρο στον οποίο φυλασσόταν και προφανώς κάποιος το είδε και το έδεσε στο πάρκο φοβούμενος για την πρόκληση ατυχήματος.

Οπως εξήγησε στους αστυνομικούς το ζώο αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και χθες δέχθηκε τις φροντίδες του κτηνιάτρου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πέθανε στο πάρκο.

Το νεκρό ζώο μεταφέρθηκε με παρέμβαση του δήμου και φυλάσσεται σε δημοτικό χώρο ενώ αύριο αναμένεται να γίνει νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φοράδα ήταν καλά φροντισμένη και περιποιημένη και δεν έφερε κάποια σημάδια εγκατάλειψης ή ταλαιπωρίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ