ΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Στη Λάρισα, στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η διημερίδα της ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ για τους νέους και επανεκλεγείς Δημάρχους Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Στη διημερίδα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος ενημερώθηκε για τη νέα διακυβέρνηση των Δήμων και τις νέες αλλαγές της νομοθεσίας.
Στη διημερίδα διεξήχθησαν ενδιαφέρουσες ομιλίες και εισηγήσεις για όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τους ΟΤΑ, όπως το τέλος ταφής, η ενεργειακή πολιτική, η λειτουργική και θεσμική αναβάθμιση, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, οι αρμοδιότητες και τα νέα μοντέλα διοίκησης, αλλά και η άμεση ανάγκη στελέχωσης των Δήμων με νέο προσωπικό. Ακόμη, συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την Παιδεία και τον Πολιτισμό, την Υγεία καθώς και θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Όλοι οι Δήμαρχοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες αλλαγές στη διοίκηση των Δήμων, για τις αλλαγές που αφορούν τους αιρετούς, αλλά και τους εργαζόμενους των Δήμων.
Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει στις συζητήσεις μεταξύ Δημάρχων από τη Θεσσαλία, αλλά και τη Στερεά Ελλάδα.
Επίσης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και πρώην συνάδελφο του, Δήμαρχο κ. Παπαστεργίου, όπου συνομίλησαν για τις νέες ψηφιακές δυνατότητες των Δήμων και για τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τους Δήμους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ