ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… (φωτο-βίντεο)

Σε μία κατάμεστη αίθουσα και με χειροκροτήματα και ευχές από πολίτες του δήμου Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε χθες με κάθε επισημότητα στο κινηματοθέατρο Μαξίμ η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής και του νέου δημάρχου Στέλιου Τσικριτσή.

Η τελετή έγινε παρουσία του μητροπολίτη Λάρισας και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου ο οποίος στο χαιρετισμό του αφού τόνισε ότι οι εκλογές τελείωσαν κάλεσε όλους τους αιρετούς να εργαστούν με ενότητα για το καλό του δήμου Τυρνάβου:

Στη χθεσινή τελετή η πλειοψηφία των δημοτικών και τοπικών συμβούλων προτίμησε τον θρησκευτικό όρκο ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που ορκίστηκαν με πολιτικό, μεταξύ αυτών και ο νέος δήμαρχος.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας οι αιρετοί κατέβηκαν από τη σκηνή με τον κ. Σάμερ Αμάρι να αποφεύγει για μία ακόμη φορά να συγχαρεί το νέο δήμαρχο.

Αμέσως μετά ο κ. Τσικριτσής απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό παρουσιάζοντας πτυχές από το σχεδιασμό της νέας δημοτικής αρχής, με το ακροατήριο να τον διακόπτει αρκετές φορές με χειροκροτήματα:

Πρέπει να πούμε ότι χθες σχολιάστηκε η απουσία του νέου περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα από την τελετή, ενώ το παρών έδωσαν εκπρόσωπος της περιφερειακής αρχής, οι πρώην δήμαρχοι Χρ. Κιτσίδης και Ν. Μαλάκος και οι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας και Ελασσόνας Τ. Τσιαπλές και Δ. Αβρανάς αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ