ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Τρόφιμα προσέφερε ο Σύλλογος Εφοριακών Ν. Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων για συγκέντρωση τροφίμων.

Τα είδη παρέδωσαν εκ μέρους του συλλόγου ο γενικός γραμματέας κος Φερφέλης Διονύσιος και ο ταμίας κος Τσιαμτσιούρης Νικόλαος οι οποίοι τόνισαν ότι για άλλη μια φορά ο σύλλογος στέκεται δίπλα στους συμπολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Από την πλευρά του Δήμου τα είδη παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος ο οποίος τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που υπάρχει ενώ παράλληλα ενημέρωσε για το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου το οποίο έχει πλέον επωμισθεί και τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες της πόλης.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΤΑ – 110 Π.Μ. 

Τρόφιμα επίσης προσέφεραν το ΑΤΑ, η 110 Π.Μ., το ΕΚΑΕ, το 1ο ΑΚΕ και η 140 ΣΕΠΗΠ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων με απώτερο σκοπό να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων που εξυπηρετούνται από τη δομή.

Τα τρόφιμα παρέδωσε η ανθυπασπιστής και Βλασιάδη Βασιλική στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου η οποία επεσήμανε ότι « είναι μεγάλη χαρά να στηρίζουμε με τον τρόπο μας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές των εορτών ».
Από την πλευρά του Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβαν τα στελέχη της Δομής οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για τη συνεργασία που υπάρχει και τους ενημέρωσαν για τη λειτουργία και το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην τοπική κοινωνία.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στην οδό Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ