ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 18ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΨΑΛΙΔΙ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ

Σοκάρει η υπόθεση δολοφονίας του 16χρονου μαθητή στη Νέα Σμύρνη. Ο 18χρονος αδελφός του ομολόγησε ότι σκότωσε τον νεαρό πάνω σε καβγά για μια μπλούζα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:00 της Τρίτης, όταν η Άμεση Δράση δέχθηκε κλήση που ενημέρωνε ότι ακούγονταν φωνές από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ένας 16χρονος έφερε σοβαρά τραύματα στο στήθος, το λαιμό και τα χέρια, πιθανότατα από ψαλίδι.

Ο 16χρονος διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η μητέρα, η γιαγιά και ο αδελφός του βρισκόταν εκείνες τις ώρες στο σπίτι προσήχθησαν. Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι εκτός από τον 18χρονο αδελφό του θύματος, που παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αυτό υποστήριξαν νωρίτερα, κατά την κατάθεσή τους στην Αστυνομία, και η μητέρα τους, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου, οι οποίες βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του αιματηρού επεισοδίου.

Η μητέρα, η γιαγιά και ο αδελφός του βρισκόταν εκείνες τις ώρες στο σπίτι προσήχθησαν. Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι εκτός από τον 18χρονο αδελφό του θύματος, που παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα δύο αδέλφια τσακώθηκαν για κάποια ρούχα και όταν η μητέρα μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, ο 18χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του αδελφού του.

Για το τραγικό συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση.

Με την ολοκλήρωση της προανάκρισης αναμένεται να διαταχθεί από την εισαγγελία η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ο 18χρονος αδελφός του συνελήφθη με την κατηγορία ότι τον σκότωσε έπειτα από καβγά με ψαλίδι. Την ώρα του αιματηρού περιστατικού βρίσκονταν στο σπίτι η μητέρα τους, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για ανάκριση και σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή.Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε η OPEN, τσακώθηκαν για κάποια ρούχα και όταν η μητέρα μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, ο 18χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του αδελφού του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ