ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σύσκεψη με όλους τους εκλεγμένους στα συμβούλια δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του δήμου Τυρναβου είχε σήμερα ο δήμαρχος Στ. Τσικριτσής και οι αντιδήμαρχοι, Οικονομικών, Καθαριότητας και Αγροτικής Ανάπτυξης Δ. Μπάσμπα, Ν. Μπαντόγιας και Ν.Νταλαγιάννης με στόχο να αναδειχθούν με σαφήνεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε περιοχή και να εξασφαλιστούν τρόποι στενής συνεργασίας προς όφελος των δημοτών και του τόπου.

Στην αρχή της σύσκεψης ο δήμαρχος αφού καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες, ευχόμενος καλή και παραγωγική χρονιά για το καλό του τόπου εμφανίστηκε ενωτικός λέγοντας ότι μένουν πίσω οι προεκλογικές αντιπαραθέσεις και οι όποιες ιδεολογικοπολιτικές διαφορές και όλοι μαζί θα πρέπει να δουλέψουν για το καλό των πόλεων και των χωριών του δήμου και όλων των δημοτών.

Τόνισε οτι η δημοτική αρχή έχει διάθεση στενής συνεργασίας και περιμένει το ίδιο και από τους αιρετούς των τοπικών συμβουλίων τους οποίους θεωρεί στενούς συνεργάτες, το μάτι και το αφτί του δήμου στο κάθε χωριό.

Από την πλευρά τους όλοι ανεξαιρέτων οι αιρετοί που ήραν το λόγο ανέδειξαν θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα ζητώντας ουσιαστικές παρεμβάσεις στους τομείς της καθαριότητας, της αγροτικής οδοποιίας και του ηλεκτροφωτισμού.

Στην ανάγκη στενής συνεργασίας αναφέρθηκαν και από την πλευρά τους οι τρεις αντιδήμαρχοι δείχνοντας διάθεση να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά όλα τα προβλήματα παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της υποχρηματοδότησης, της υποστελέχωσης των δήμων και των πολιτικών του κράτους για την αυτοδιοίκηση, ενώ δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός ότι ο δήμος Τυρνάβου είναι ίσως και ο μοναδικός δήμος που δεν βρήκε προϋπολογισμό με την έναρξη της νέας χρονιάς λόγω της άρνησης της προηγούμενης δημοτικής αρχής να τον συντάξει.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τον κ. Νταλαγιάννη σε θέματα πολιτικής προστασίας ενόψει του χειμώνα ζητώντας από κάθε συμβούλιο ξεχωριστά να έχει έτοιμη λίστα με μηχανήματα και ανθρώπους που θα μπορέσουν να βοηθήσουν σε πιθανές δράσεις αποχιονισμού και ρίψης αλατιού στους δρόμους με δεδομένη την ύπαρξη μόνο μίας αλατιέρας σε όλο το δήμο και την έλλειψη μηχανημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ