ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των παραγωγών, μικροπωλητών και καταναλωτών στη λαϊκή αγορά του Αμπελώνα που χρονολογείται εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον η δημοτική αρχή τοποθέτησε σήμερα χημικές τουαλέτες στο χώρο της λαϊκής.

Το χώρο της λαϊκής επισκέφθηκαν σήμερα ο δήμαρχος Στ. Τσικριτσής, ο αντιδήμαρχος Ν. Νταλαγιάννης αλλά και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Αμπελώνα Τ. Θεοχαρίδης που συνομίλησαν με τους καταναλωτές αλλά και τους πωλητές, που δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την τοποθέτηση των τουαλετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλητές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και για το γεγονός ότι η νέα δημοτική αρχή επανέφερε την είσπραξη των τελών χρήσης χώρων στο χώρο της λαϊκής διευκολύνοντας τους πωλητές οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα έπρεπε να επισκεφθούν το δημαρχείο για να πληρώσουν το τέλος που τους αναλογεί.

Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη τόνισε ότι στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι να ικανοποιεί δίκαια αιτήματα των δημοτών αλλά και όσων προσφέρουν υπηρεσίες στα όρια του δήμου και ειδικά για τη λαϊκή αγορά επεσήμανε ότι η νέα δημοτική αρχή έχει ως άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση του χώρου και την εξασφάλιση πραγματικά ανθρώπινων συνθηκών για όλους.

Η τοποθέτηση των χημικών τουαλετών και η είσπραξη του τέλους στο χώρο της λαϊκής ήταν τα δύο πρώτα βήματα. Αναμένεται να γίνουν πολλά ακόμα σημείωσε ο κ. Τσικριτσής που ζήτησε τη συνεργασία όλων για να βελτιωθεί η κατάσταση και στη λαϊκή του Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ