ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΡΥΟΤΟΠΟΥ

Σε μια πρωτόγνωρη, τα τελευταία χρόνια, ενέργεια για την περιοχή του Βρυοτόπου, προχώρησε σήμερα η νέα δημοτική αρχή σε συνεργασία με τον πρόεδρο της κοινότητας που συγκάλεσαν μία ανοικτή συνέλευση των κατοίκων στο δημοτικό σχολείο του χωριού, ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα της περιοχής και να αναζητηθούν από κοινού λύσεις σε αυτά.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη γεγονός που μαρτυρά ότι η κάθε τοπική κοινωνία έχει πολλά προβλήματα και κυρίως αναζητά λύσεις και στήριγμα από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές.

Στη συνέλευση συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα, το πράσινο, τα αδέσποτα, την αγροτική και αστική οδοποιία, το δημοτικό φωτισμό αλλά και θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στην περιοχή.

Στη συνέλευση ήταν παρόντες πέραν του προέδρου της κοινότητας Μ. Κωτούλα, ο δήμαρχος Στ. Τσικριτσής, οι αντιδήμαρχοι Δ. Μπάσμπα, Ευ. Μαμανού – Χατζή και Ν. Αρβανίτης, ο πρόεδρος της κοινότητας Αμπελώνα Δημ. Θεοχαρίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αλεξανδρής και Παληοτζίκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ