ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ.Ιερωνύμου και παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Στον κομβικό ρόλο και το έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο όλα αυτά τα χρόνια, για την ανακούφιση των πιο ευάλωτων πολιτών αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος, υπογραμμίζοντας την προσφορά του ιδιαίτερα για το διάστημα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες σε Λάρισα και Θεσσαλία, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

Στη στήριξη προς τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και το έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, επισημαίνοντας και το γεγονός πως μετά τις πλημμύρες, οι ανάγκες της Δομής έχουν αυξηθεί σημαντικά, καθώς υποστηρίζονται περισσότεροι συμπολίτες μας. Ο κ.Μαμάκος έκανε λόγο για αγαστή συνεργασία Δήμου και Μητρόπολης, για την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η οποία και υποστηρίζει το έργο του φορέα.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, κ.Παναγιώτης Δαλαμπύρας, ο διευθυντής, δρ. Θεόδωρος Κυρόπουλος, οι προϊστάμενες Τμημάτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, κ.Βασιλική Δοβλατανιώτη, Κερασία Δαλακώνη και Δήμητρα Κωστοπούλου, ο υπεύθυνος της δομής, κ.Θεόδωρος Γαντζούδης, καθώς και υπάλληλοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνούν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410-255876 ή να επισκέπτονται τη δομή, στην οδό Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ