ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΜΑΙΚΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Παρουσία του δημάρχου Τυρνάβου Στ. Τσικριτσή, των αντιδημάρχων Δ. Μπάσμπα και Ν. Νταλαγιάννη, του προέδρου της Δ.Κ. Αμπελώνα Τ. Θεοχαρίδη και του συνόλου των μελών και φίλων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε σήμερα  η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος αφού τόνισε ότι η σημερινή δημοτική αρχή άρχισε να μιλά με έργα που φαίνονται στις τοπικές κοινωνίες, τόνισε ότι από τις πρώτες ημέρες της θητείας της νέας δημοτικής αρχή με δεδομένη την εγκατάλειψη της Δ.Ε. Αμπελώνα δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή και έτσι μέσα σε δύο περίπου εβδομάδες καθάρισαν ο Βρυότοπος και ο Αμπελώνας από τον οποίο απομακρύνθηκαν άτυπες χωματερές που είχαν δημιουργηθεί σε πάρκα, κοινόχρηστους χώρους αλλά και σε εγκαταλελειμμένα οικόπεδα.

Ο δήμαρχος που έριξε και καρφιά για την προσπάθεια δημιουργίας τοξικού κλίματος με ψεύδη, μυθεύματα και επινοήσεις από κάποιους που επιδιώκουν για τους δικούς τους λόγους και τον εγωισμό που τους διακατέχει να σπείρουν τη διχόνοια στην τοπική κοινωνία, ξεκαθάρισε ότι η σημερινή δημοτική αρχή ήλθε για να ενώσει την κοινωνία και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Μάλιστα τόνισε ότι οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα και θα ενταθούν με την ψήφιση του προϋπολογισμού του δήμου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ